În 2008, Vânzările de consumabile pentru hoteluri şi restaurante vor creşte cu 30%

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 17 octombrie 2007

Vânzările produselor AfH, care includ role şi prosoape de hârtie, şerveţele şi suporturi industriale pentru hârtie vor creşte cu 20-30%. în 2008 pe segmentul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering) datorită normelor europene de igienă impuse în spaţiile publice, estimează compania Paper Plus.

"Adoptarea standardului HACCP de către jucătorii din sectorul HoReCa din România va avea un impact direct asupra evoluţiei pieţei locale de AfH (Away from Home)în următorii ani. Ne aşteptăm ca cererile venite din partea restaurantelor şi hotelurilor să contribuie la creşterea cu 30% a vânzărilor de produse AfH anul viitor. În zonele turistice creşterea va fi chiar mai mare, de până la 50%, datorită standardelor înalte de igienă şi confort impuse de către agenţiile de turism", a declarat într-un comunicat Marian Ivan, directorul general Paper Plus.

Paper Plus estimează că cererea de dispensere pentru hârtie şi consumabile din partea jucătorilor pe acest segment va înregistra o creştere semnificativă.

Compania Paper Plus a fost înfiinţată în 2002 şi activează pe piaţa românească a ofertanţilor de soluţii profesionale AfH pentru igienă.

Paper Plus comercializează produse AfH precum role de hârtie, prosoape de hârtie, şerveţele, dispensere şi suporturi industriale pentru hârtie şi oferă de asemenea service-ul dispenserelor şi al suporturilor de hârtie. Produsele companiei sunt prezente în principalele oraşe din ţară, cum ar fi Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara

Anul trecut, produsele distribuite de Paper Plus au ajuns la peste trei milioane de utilizatori din rândul populaţiei active, compania având un volum de vânzări de peste 750 de tone de hârtie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb