ÎN 2013, Cifră de afaceri de 60 milioane euro pentru Happy Tour Group

E.D.
Companii #Turism / 2 iunie 2014

Happy Tour Group a înregistrat, la finalul anului trecut, o cifră de afaceri de 60 milioane de euro, venituri realizate exclusiv din turism, potrivit informaţiilor furnizate de companie.

Astfel, în 2013, creşterile cele mai importante au fost realizate pe segmentul de leisure, în medie de 12%, şi pe segmentul de city break, de 8%. Cele mai populare astfel de pachete au avut destinaţii precum Praga, Paris, Bracelona, Londra sau Madrid.Happy Tour a introdus, în acest an, şi destinaţii noi, printre care Madeira, Bodrum şi Chania, din insula Creta.

De asemenea, vânzările biletelor de avion au înregistrat o creştere în 2013 comparativ cu anul precedent, trend aşteptat să se menţină şi în 2014. Biletele de avion pentru cursele externe au reprezentat 85% din vânzările totale de bilete de avion. Acelaşi procent este valabil pentru clasele de călătorie, respectiv 85% clasa economic şi 15% business class şi first class. "Analizând scopul călătoriilor pentru anul 2013, avem un raport de 45% -55% pentru vacanţe versus vânzările pentru clienţii corporate. ", spune Javier Garcia del Valle, Director General Happy Tour Group. "De asemenea, vânzările de bilete low cost au crescut cu aproximativ 10% în 2013 ca volum, comparativ cu 2012. Cele mai căutate destinaţii au fost Barcelona, Milano şi Roma", adaugă Javier Garcia del Valle.

"Anul 2013 a fost unul de investiţii în tehnologie şi online marketing, în abordări diferite ale activităţilor pe care le desfăşurăm. Rezultatele acţiunilor de anul trecut şi, parţial, de anul acesta se vor revedea în rezultatele aferente anului 2014", spune Javier Garcia del Valle.

"Din ce în ce mai mulţi români aleg să călătorească vara pe destinaţiile operate cu charter. Anul trecut am avut 14 chartere către Grecia, Turcia, Spania şi Cipru. Pentru 2014, păstrăm actualele destinaţii, noutăţile fiind reprezentate de diversificarea ofertelor charter pentru Bodrum şi Chania (Creta), introduse anul trecut", declară Javier Garcia del Valle.

Happy Tour Group este un grup de turism din România, compus din agenţia de turism Happy Tour, portalul de rezervări online Paravion, agenţia Travel House şi turoperatorul Prestige Tours. La nivel naţional sunt 90 de agenţii afiliate Happy Tour. În prezent, Happy Tour Group are aproximativ 150 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb