ÎN 2015, Furnizorul de sisteme de pompare a apei Wilo a avut afaceri de peste 27 milioane de euro

Ioana Dogaru
Companii / 25 aprilie 2016

Subsidiara din România a producătorului german de pompe şi sisteme de pompare Wilo SE, a înregistrat în 2015 o creştere a vânzărilor cu 40% faţă de anul precedent, compania ajungând la o cifră de afaceri de aproximativ 27,3 mil. euro, potrivit reprezentanţilor Wilo România.

"Grupul Wilo a investit în anul 2015 peste 62 milioane de euro în cercetare şi dezvoltare, ceea ce duce la reconfirmarea şi întărirea rolului de leader în ceea ce priveşte inovaţia şi avansul tehnologic. Investiţiile constante în tehnologii avansate, alături de maturizarea pieţei de construcţii şi strandardele ridicate în materie de calitate şi eficienţă au condus la creşterea companiei şi la diferenţierea în piaţă, atât la nivel internaţional, cât şi local", a spus Alin Gorga, director general al Wilo România.

Începând cu anul acesta, compania are în plan să construiască un sediu propriu în România, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

La nivel de grup, anul 2015 a adus o creştere a vânzărilor de 6,7%, contribuind la o cifră de afaceri de 1,3 miliarde euro. Grupul a înregistrat creşteri în toate pieţele în care activează, semnificative fiind creşterile din statele UE din Europa de Est şi în Marea Britanie, dar şi din Turcia şi ţările din Golf.

Wilo România furnizează echipamente pentru clădiri rezidenţiale, de birouri şi comerciale. Pe segmentul apă-canal, Wilo furnizează echipamente pentru alimentare cu apă, tratare, canalizare şi epurare.

Compania a furnizat echipamente pentru numeroase staţii de epurare şi tratare a apelor uzate şi reţele de alimentare cu apă la nivel naţional.

Printre proiectele importante din portofoliul Wilo România se numără SkyTower, AFI Park Cotroceni, Bucharest One Office Building, Mega Mall Bucureşti, Palace Mall din Iaşi, United Business Center Cluj-Napoca, fabricile Continental Timişoara şi Sibiu, uzina Ford din Craiova sau RADET Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb