ÎN 2019: Workspace Studio, cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro

M.A.
Companii #Construcţii / 30 ianuarie 2020

Workspace Studio, cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro

Workspace Studio, companie specializată în soluţii de fitout şi mobilier de birou orientat către design ergonomic human-centric şi partener unic acreditat al Herman Miller în ţara noastră, a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro, de două ori mai mare faţă de cea din 2018.

Horaţiu Didea, Managing Partner Workspace Studio, a declarat: "Constanta tuturor proiectelor noastre a fost interesul remarcabil faţă de ergonomie şi soluţii de calitate. Astfel, dinamica a fost susţinută prin creşteri pe toate tipurile de proiecte realizate. Am avut proiecte de amploare, cu bugete mai mari decât în anii trecuţi, dar şi mai multe proiecte pentru companii cu un număr mai mic de angajaţi. Zona IMM şi chiar freelancerii reprezintă un segment din economie tot mai activ şi mai orientat către amenajări de calitate şi produse ergonomice."

Potrivit sursei citate, în 2019, 10% din vânzările de scaune Herman Miller au fost către companii cu mai puţin de 5 angajaţi, 25% către companii cu sub 50 de angajati, iar restul de 65% către companii mai mari. În 2019 Workspace Studio a vândut peste 5000 scaune Herman Miller, cele mai dorite modele fiind Aeron, Sayl şi Mirra, precum şi nou lansatul scaun auto-ajustabil, Cosm.

Alături de scaune, printre produsele care au înregistrat creşteri semnificative în 2018 se regăsesc braţele de monitor, birourile electrice ajustabile pe înălţime şi soluţiile acustice decorative, care pot fi integrate cu uşurinţă în design-ul birourilor open-space.

De asemenea, investiţia medie într-un post de lucru amenajat de Workspace Studio, în 2019, a fost de 1300-1500 euro/angajat, în creştere cu circa 20% faţă de 2018. Aceasta include scaunul, biroul şi cota din spaţii comune precum sălile de şedinţe, zonele de cooperare, conectare sau relaxare.

Cel mai amplu proiect al anului 2019 pentru Workspace Studio a fost un proiect de reamenajare, în cadrul căruia o companie multinaţională a avut ca obiectiv îmbunătăţirea mediului de lucru şi a confortului angajaţilor prin crearea unor spaţii informale de relaxare, de conectare şi cooperare. Valoarea acestui proiect s-a ridicat la 1,5 milioane de euro, spaţiul fiind folosit de peste 750 de angajaţi ai companiei.

De altel, proiectele de reamenajare şi-au crescut ponderea în afacerile Workspace Studio şi au generat 30% din cifra de afaceri, faţă de 25% în 2018. Tendinţa de a reorganiza spaţiul după principii de ergonomie fizică şi socială s-a accentuat anul trecut, iar zonele relaxare, cadrele informale de colaborare şi schimb de idei, alături de piesele de mobilier ergonomic -în special scaunele Herman Miller -au fost prezente în aproape toate discuţiile şi proiectele pe care Workspace Studio le-a realizat în 2019.

Pentru a susţine cererea de proiecte, dar şi anticipând tendinţele din piaţă, în 2020 Workspace extinde portofoliul de produse şi soluţii. În prima parte a anului va fi disponibilă o nouă gamă de scaune ergonomice Herman Miller - LINO, precum şi portofoliul companiei daneze HAY, cumpărată anul trecut de Herman Miller. În plus, Workspace Studio va adăuga pardoseli, soluţii acustice, tavane şi alte produse arhitecturale, care completează portofoliul existent de mobilier şi accesorii de calitate pe care îl propune clientilor in cadrul proiectelor integrate de amenajari de birouri.

"Anul acesta cred că vom vedea şi mai multe spaţii multifuncţionale, adaptate la diverse activităţi pe care le realizează angajaţii -munca individuală, schimbul de idei, prezentări, contemplare, relaxare, creaţie, etc.. Soluţiile specifice de mobilier, de la scaune automate proiectate special pentru "shared spaces", la măsuţe de laptop sau canapele cu rol separator vor fi din ce în ce mai prezente în proiectele noastre", a adăugat Horaţiu Didea.

Având în vedere creşterea înregistrată anul trecut, în 2020, Workspace Studio mizează pe o creştere a cifrei de afaceri de 10 %, la aproape 13 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb