ÎN ANUL 2021 Spectral Mobilă a înregistrat o cifră de afaceri netă de 5 milioane de euro, în creştere cu 21%

G.B
Companii / 31 ianuarie 2022

Spectral Mobilă a înregistrat o cifră de afaceri netă de 5 milioane de euro, în creştere cu 21%

Producătorul de mobilă Spectral Mobila SA, care deţine o fabrică în judeţul Vaslui, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri netă de 5 milioane de euro, în creştere cu 21% faţă de cea din 2020, conform unui comunicat remis redacţiei.

"În 2021 am deschis 6 magazine Spectral Mobilă şi am continuat investiţiile în creşterea capacităţii de producţie prin achiziţia de noi utilaje pentru fabricarea mobilei, lucruri care ne-au permis să avem o creştere de peste 20% a cifrei de afaceri faţă de anul precedent. Deşi anul 2020 a fost unul marcat de pandemie şi de perioade de lockdown în care nu am putut activa la capacitate normală, am reuşit să avem de asemenea o creştere a cifrei de afaceri, deci creşterea din 2021 nu se datorează unui an 2020 mai slab, ci se alătură ultimilor 10 ani în care am avut creşteri ale cifrei de afaceri faţă de anul precedent. Pentru anul 2022 ne-am propus să deschidem alte 6 magazine noi Spectral Mobilă, iar până la Paşte sunt deja programate 4 inaugurări în Braşov, Olteniţa, Sebeş şi Focşani. Ca să putem susţine creşterea vânzărilor am început deja construcţia de la zero a unui nou depozit de produse finite de 600 de metri pătraţi, suprafaţă cu care vom depăşi 3.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare." a declarat Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila SA.

Potrivit sursei citate, produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o reţea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Galaţi, Râmnicu Sărat şi Tecuci, 11 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iaşi, Mangalia, Piteşti, Săcele, Slatina, Slobozia şi Târgu Jiu şi în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga ţară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată ţara prin magazinul on-line deţinut de companie ( www.spectral.ro ), dar şi pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro sau esteto.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb