ÎN ANUL 2021 Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica a înregistrat o creştere a veniturilor cu 58%

S.B.
Companii / 7 februarie 2022

Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica a înregistrat o creştere a veniturilor cu 58%

Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri cu 58%, comparativ cu anul 2020 şi o rată a veniturilor din servicii chirurgicale cu 24% mai mare.

De asemenea, şi numărul procedurilor, implicit a veniturilor din cardiologie intervenţională a crescut cu 71%, ajungând la peste 700 de intervenţii.

La cinci ani de la inaugurarea primului spital privat dedicat în exclusivitate pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare, Preşedintele CA , Dna. Cecilia Covrig continuă planurile de dezvoltare ale acestuia prin crearea unui departament de microchirurgie şi extinderea compartimentului ATI dedicat.

Datorită investiţiilor în personal medical (+15% personal faţă de 2020), în echipamentul medical (10% din cifra de afaceri pe 2020), şi mai ales a măsurilor luate pentru limitarea şi răspândirea cu SARS COV-2, Spitalul Angiomedica a reuşit să ofere asistenţă medicală specializată unui număr mare de pacienţi, peste 27.000 în 5 ani.

"De la lansarea spitalului, de departe cea mai mare provocare a reprezentat-o lupta cu noul virus, atât din punct de vedere al vieţii pacientului, cât şi a sustenabilităţii centrului. Ne adresăm pacienţilor cu boli cardiovasculare - cauza nr.1 de deces în România, iar riscul prezentat de aceste afecţiuni este la fel de mare cu cel al infecţiei cu COVID-19. Astfel că, în pofida restricţiilor, pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare au continuat să apeleze la serviciile noastre specializate, salvându-şi de multe ori viaţa. De asemenea, faptul că am obţinut acreditarea ANMCS de nivel II cu recomandări - cel mai înalt grad acordat în prezent în România, confirmă încă o dată că suntem un spital premium în managementul calităţii serviciilor medicale." a declarat Cecilia Covrig, Preşedintele CA al Spitalul de Boli Cardiovasculare- Angiomedica.

Cele mai accesate servicii medicale la Angiomedica au fost şi anul trecut intervenţiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablaţia , electrofiziologia şi chirurgia vasculară.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu este o crestere cauzata decat de pandemie si vaccinarea in masa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb