ÎN CARTIERUL BUCUREŞTII NOI, Prime Kapital a început construcţia complexului rezidenţial Marmura Residence

A.R.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 29 ianuarie 2020

Prime Kapital a început construcţia complexului rezidenţial Marmura Residence

Dezvoltatorul: "Valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro, iar proprietarii se vor putea muta în trimestrul al treilea al anului 2021"

Prime Kapital a început lucrările de construcţie pentru Marmura Residence în cartierul Bucureştii Noi, iar proprietarii se vor putea muta în trimestrul al treilea al anului 2021,aşa cum a fost anunţat iniţial, a transmis ieri, printr-un comunicat, investitorul şi dezvoltatorul imobiliar.

Conform comunicatului citat, valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro, iar complexul rezidenţial Marmura Residence va fi amplasat în proximitatea staţiei de metrou Jiului şi a noului pol de birouri din zonă.

Ansamblul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplex-uri şi 509 locuri subterane de parcare, se mai arată în comunicatul în care se mai precizează că Marmura Residence are o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 mp de spaţii verzi şi terase, 1.700 de mp de spaţii de retail şi servicii, precum şi o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenţi.

Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital, a declarat: "Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureştii Noi şi o redăm comunităţii. Proiectul prevede investiţii în zone verzi publice, spaţii atractive de socializare, mobilier stradal şi o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureştii Noi şi Şoseaua Chitilei, care va fi donată administraţiei publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern şi vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă".

Potrivit comunicatului, până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Aceasta zona unde mai ieri se spunea ca structura solului este improprie constructiilor mamut iata ca nababii ridica zgarie nori.Toti care au dat avize care mai decare mai nepasatori de viata viitorilor locatari ai cimitirelor verticale.Mai suntem mintiti ca se fluidizeaza zona cum? vor pleca ,dimineata minim 400-500 de masini spre servici care se vor adauga altor sute (trafi deja infernal.)Nepasarea edililor si goana dupa inavutire a investitorilor vor distruge echilibrul cetatii.

    "Reabilitam o zonă abandonată și o redăm comunității", spun investitorii. Nu, aglomerează și mai mult o zona devenită ghetou prin decizii ale administrației. Alte mii de oameni vor înghiți permanent poluarea existentă și duhoarea de la groapa de gunoi, asta realizați.

    Cum se va circula pe sub Podul Constanta?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb