ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19 Portland Trust creează noi standarde de siguranţă şi igienă pentru proiectele sale de birouri

G.U.
Companii / 11 ianuarie 2021

Portland Trust creează noi standarde de siguranţă şi igienă pentru proiectele sale de birouri

Portland Trust, dezvoltatorul de proprietăţi comerciale, creează noi standarde de siguranţă şi igienă pentru proiectele sale de birouri din Bucureşti, conform unui comunicat de presă. Dispozitivele inovatoare care minimizează riscul transmiterii de bacterii şi virusuri în ascensoare se alătură unei întregi game de măsuri de protecţie implementate de companie pentru a proteja sănătatea angajaţilor şi a vizitatorilor, ca răspuns la pandemia Covid-19.

Potrivit sursei citate, proiectul EXPO Business Park al Portland Trust a devenit primul complex major de birouri din Bucureşti în care sunt instalate soluţii revoluţionare de siguranţă dezvoltate de Schindler - compania globală de ascensoare şi scări rulante. Sistemele CleanAir şi CleanCar, care utilizează o lumină ultravioletă puternic dezinfectantă, se combină pentru a face spaţiul închis al lifturilor cât mai igienic şi fără bacterii. Cele două sisteme vor fi, de asemenea, instalate în complexul J8 Office Park al Portland Trust, programat pentru finalizare în vara anului 2021.

Sistemul UV CleanAir transformă aerul stătut dintr-un lift într-un mediu ventilat, igienizat, la fel de curat ca orice altă zonă a clădirii. Folosind tehnologia cu lumină ultravioletă şi un filtru special dezvoltat pentru a purifica aerul din cabina liftului, acesta se activează automat pe tot parcursul zilei, pentru a asigura un mediu constant curat şi sigur. Sistemul asigură filtrarea completă în 2,5 până la 4 minute, se menţionează în comunicat.

Conform comunicatului, UV CleanCar distruge bacteriile şi viruşii de pe suprafeţele liftului folosind lumina ultravioletă. O lampă UV-C este activată de trei senzori de siguranţă pentru a porni atunci când cabina este goală. Această soluţie discretă pentru dezinfectarea frecventă a tuturor suprafeţelor, inclusiv a butoanelor şi a balustradelor, protejează, de asemenea, mediul înconjurător prin reducerea la minimum a utilizării produselor de curăţare pe bază de substanţe chimice.

"Ne-am concentrat întotdeauna pe protejarea sănătăţii tuturor celor care lucrează sau vizitează clădirile noastre, iar pandemia Covid-19 ne-a intensificat eforturile pentru a crea medii curate şi sigure", spune Robert Neale, CEO Portland Trust. "Deoarece ascensoarele sunt atât de intens utilizate de către mulţi oameni aflaţi într-un spaţiu limitat, mediul din interiorul lor poate facilita răspândirea infecţiilor. Aceste soluţii UV inovatoare permit utilizarea deplină a lifturilor şi se alătură celorlalte măsuri ale noastre destinate stabilirii unor noi standarde de igienă şi curăţenie pentru clădirile de birouri din Bucureşti."

Specificaţiile tehnice avansate ale J8 Office Park vor prezenta, de asemenea, garanţii de sănătate şi siguranţă fără precedent în orice alt proiect imobiliar de birouri din Bucureşti. Un sistem de ventilaţie care asigură 100% aer curat fără admisie de aer reciclat, filtrele de aer HEPA care elimină 99,995% din contaminanţii microscopici, tehnologiile de dezinfectare UV-C şi sistemele fără atingere (touch-less) din întregul complex se vor combina pentru a face din J8 Office Park primul proiect dintr-o nouă generaţie de clădiri de birouri, notează sursa citată.

J8 Office Park este proiectat pentru a îndeplini certificarea BREEAM "Outstanding", cel mai ridicat nivel de certificare BREEAM. Acest nivel de certificare care se referă la confortul angajaţilor, sustenabilitatea şi protecţia mediului a fost dobândit doar de o singură clădire din România până în prezent - EXPO Business Park, cel mai recent proiect major de birouri finalizat de Portland Trust. Eforturile companiei de a creşte standardele de confort şi siguranţă la locul de muncă, împreună cu angajamentul său pentru a asigura cele mai bune practici şi respectarea reglementărilor Covid-19, contribuie la transformarea birourilor sale în unele dintre cele mai căutate din oraş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb