ÎN DATA DE 10 NOIEMBRIE Mantis România, cu susţinerea BusinessMark, organizează evenimentul ''Automatizări inteligente şi accesibile pentru depozite"


Comunicate de presă / 9 noiembrie 2021

Mantis România, cu susţinerea BusinessMark, organizează evenimentul ''Automatizări inteligente şi accesibile pentru depozite"

Mantis România, cu susţinerea BusinessMark, organizează evenimentul "Automatizări inteligente şi accesibile pentru depozite: Cheia Succesului. Aflaţi cum să creşteţi performanţa logistică împreună cu Mantis LVS ", ce va avea loc online, pe 10 noiembrie 2021.

Evenimentul are scopul de a împărtăşi bune practici în domeniu şi de a aduce în atenţia audienţei experienţe de proiect şi exemple de investiţii în automatizări implementate împreună cu soluţia Logistics Vision Suite la o serie de clienţi din România.

În cadrul acestui webinar, vor fi abordate teme precum: importanţa unui sistem WMS matur în gestionarea operaţiunilor logistice; importanţa serviciilor profesionale de analiză şi consultanţă în pregătirea proiectelor IT; utilizarea tehnologiilor de picking cu module de lumină (Light picking); utilizarea tehnologiilor de picking cu module de voce (Voice picking); utilizarea de soluţii pentru Material Handling, tehnologii pentru viitor: Vision & Augumented Reality picking.

Nevoia automatizării şi digitalizării operaţiunilor de depozitare a mărfii este din ce în ce mai vizibilă în România, astfel de proiecte sunt în atenţia companiilor ce îsi propun eficientizarea fluxurilor logistice şi dezvoltarea sustenabilă a afacerii. Pentru a asigura succesul investiţiilor în automatizări, companiile trebuie să gestioneze mai multe provocări, printre care asigurarea unei bune sinergii între sistemele IT şi soluţiile hardware, precum şi elaborarea cerinţelor şi bunul management de proiect.

În egală măsură, digitalizarea lanţului de aprovizionare şi a operaţiunilor de depozitare are un rol important în asigurarea succesului proiectelor de automatizare. În cazul acestora, soluţiile IT folosite de companii trebuie să fie cât mai compatibile cu diferiţii furnizori de sisteme hardware, iar rolul aplicaţiilor de tip WMS (managementul depozitului) devine extrem de important.

În ultimii 15 ani Mantis a investit constant în soluţia Logistics Vision Suite, un sistem WMS capabil să gestioneze nativ cerinţe complexe şi compatibilitatea cu diferite sisteme de automatizare a depozitelor.

Speakeri confirmaţi la eveniment:

- COSMIN BĂROIU, General Manager, Mantis;

- MARIAN NICULAE, Manager Regional DLD PH, Aquila;

- MARIUS DUMITRU SONEA, Manager sisteme ERP & WMS, CONEX;

- LAURENŢIU BOARNA, Director Tehnic, Mantis România.

Evenimentul vizează: Directori Logistică, Supply Chain Managers, Manageri Operaţionali, Directori Generali, Directori Financiari, Manageri IT, Manager sisteme ERP & WMS, Manageri transport şi distribuţie, Manageri planificare, aprovizionare, depozite.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă pe site. Cei înscrişi vor primi pe mailul completat în formularul online detaliile de conectare în Cisco Webex, platforma pe care va avea loc evenimentul.

Eveniment organizat de Mantis România cu susţinerea BusinessMark

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piaţa, Energynomics.ro, Administraţie.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, birouinfo.ro, depozitinfo.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb