ÎN DATA DE 9 SEPTEMBRIE Acţionarii Compa sunt convocaţi pentru aprobarea unui program de tip "stock option plan"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii / 23 iulie 2021

Acţionarii Compa sunt convocaţi pentru aprobarea unui program de tip "stock option plan"

Acţionarii Compa Sibiu (CMP) sunt convocaţi, în data de 9 septembrie, în vederea aprobării implementării unui program de tip "stock option plan", ce are ca obiectiv acordarea de drepturi de opţiune pentru dobândirea gratuită de către angajaţii şi membrii conducerii a unor acţiuni ce au fost răscumpărate de societate în baza unei hotărâri a AGEA din aprilie anul trecut, se arată într-un raport al producătorului de piese auto publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Demersul are drept scop menţinerea şi motivarea angajaţilor şi a membrilor conducerii, precum şi recompensarea lor pentru activitatea desfăşurată în cadrul Compa, după cum reiese din convocator. În aprilie anul trecut, acţionarii companiei aprobaseră răscumpărarea a cel mult 15 milioane de acţiuni proprii, la preţuri situate între 0,1 lei şi 1 leu, iar până în data de 3 martie, societatea din Sibiu îşi răscumpărase 6,4 milioane de acţiuni, conform rapoartelor de la BVB.

Tot la adunarea din 9 septembrie, acţionarilor Compa li se va supune la vot aprobarea contractării de către Arini Hospitality SRL, societate la care Compa este asociat unic, a unui împrumut bancar pentru finanţarea ajutorului de stat obţinut prin acordul din iunie 2021, emis de Ministerul Finanţelor, în valoare de 14,89 milioane de lei. De asemenea, acţionarii vor mai avea pe masă aprobarea delegării board-ului companiei să stabilească strategia necesară pentru dezvoltarea de către Arini Hospitality a proiectului hotelier Mercur-Ibis.

Pentru primele trei luni ale acestui an, Compa Sibiu a raportat un profit net de 7,47 milioane de lei, cu 25,9% peste cel din primul trimestru al anului trecut, în condiţiile în care veniturile totale s-au ridicat la 185,52 milioane de lei, în creştere cu 5,3% faţă de aceeaşi perioadă de raportare.

La finele anului trecut, Ioan Deac, preşedinte şi director general al companiei, avea 19% din producătorul de piese auto, în timp ce Ioan Miclea, director economic, deţinea 18,75% din emitentul cu sediul în Sibiu.

Capitalizarea bursieră a producătorului de componente auto se ridică la circa 140 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ce să facă și ăștia? Își dau gratuite ! În loc sa-si plateasca ceva din imensele datorii!

    Au însă exemple : BVB care si-a triplat gratuitele în ultimii 3ani, la același profit net ,sau pe șmecherii de la Evergent care si-au dat un mărunțiș de 3-4 mil €(evident gândind EVERla"actionarii noștri)

    Barna e acționar la Compa ,e mulțumit?? 

    1. MINUNAT , ASTA LE MAI LIPSEA , A BAUT TOATA LUMEA ACUMA , DIN CANA , DUPA FRATII LOGOFATU !!! CA EI AU APARUT IN PIATA ROMANEASCA CU NASCOCIREA ASTA BLESTEMATA !!! NU LE MAI AJUNGE SALARIILE SUPER-GRASE , PE CARE SI LE HOTARASC SINGURI , UNELE FIIND CHIAR ''''' LA SECRET '''''; NICI PRIMELE ANUALE , PE CARE TOT EI SI LE ATRIBUIE !!! ACUMA SI COMUNISTII DE LA COMPA , PREIAU , TARZIU CE E DREPT , SMECHERIILE ADUSE DE LOGOFETI !!! CA PE O ALBIE DE PORCI , I-AM FACUT IN FEL SI CHIP , INTR-UN E-mail , PE CARE L-AM TRIMIS TALHARILOR DE LA ''''' BITTNET !!! MI-A RASPUNS , A OPTA MINUNE A ROMANIEI , CRISTIAN LOGOFATU , CARE MI-A ZIS CA ''''' SOP-urile ASTEA ''''', SE PRACTICA DE MULT IN AMERICA , CA NU LE-AU INVENTAT EI !!! EI , ZIC EU , DOAR AU VENIT IN ROMANIA , CU SMECHERIILE DIN PIATA DE CAPITAL AMERICANA , NICIDECUM CU DREPTATEA SI CU CINSTEA !!! STIAM CA COMPANIILE SUA , RASCUMPARA ACTIUNI DIN PIATA , PENTRU A LE RADIA , SI A FACE CA VALOAREA LOR , SA FIE MAI MARE , LA CELE RAMASE , NICIDECUM IN FOLOSUL PROPRIU AL CATORVA EXCROCI DIN CONDUCERA FIRMEI !!! ACUMA , DUPA EI , ''''' SE DESTEAPTA TOTI LA BURSA ''''' !!! TOATA LUMEA DIN CONDUCERI , VREA ACTIUNI PE GRATIS , CA ASA SE POARTA !!! A ZIS BINE , CINE A ZIS , ZILELE TRECUTE CA S-A FORMAT O ADEVARATA MAFIE LA BVB , CARE CONDUCE SI HOTARASTE , SPRIJINITI DIN UMBRA , DE COMUNISTII ADUSI SI ASEZATI POLITIC , DIN ASF !!! CE-AR FI DE FACUT ??? NU STIU !!! POATE STITI VOI !!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb