ÎN EXERCIŢIUL FINANCIAR 2019, EY a înregistrat venituri globale record, de 36,4 miliarde dolari

R.R.
Ziarul BURSA #Internaţional / 17 septembrie 2019

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania şi Moldova şi Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Regiunea Asiei Centrale

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania şi Moldova şi Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Regiunea Asiei Centrale

EY anunţă că în exerciţiul financiar încheiat în iunie 2019 a înregistrat venituri globale consolidate record, în valoare de 36,4 miliarde de dolari.

Compania informează printr-un comunicat, că per total, veniturile din exerciţiul financiar 2019 au crescut cu 8% în monedă locală, faţă de un avans de 7,4% în anul fiscal 2018, iar în ultimii şase ani, EY a înregistrat o solidă creştere anuală agregată, de 8,3%, reprezentând 15 miliarde de dolari, cu menţiunea că, în aceeaşi perioadă, numărul angajaţilor EY a crescut cu pes-te 100.000 la nivel global.

În acest context, Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România şi Moldova şi Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Regiunea Asiei Centrale, a afirmat: "Pe măsură ce schimbările tehnologice remodelează economiile, afacerile şi viitorul muncii, se modifică şi cererea pentru serviciile de consultanţă şi conformitate bazate pe tehnologie. Ne concentrăm pe utilizarea tehnologiei de ultimă generaţie, pe valorificarea portofoliului nostru de alianţe şi pe dezvoltarea angajaţilor EY".

EY îşi propune ca în decurs de doi ani să investească un miliard de dolari dezvoltarea de tehnologii.

Comunicatul citat notează: "Cu inves-tiţii totale programate de un miliard de dolari în noi soluţii şi capacităţi tehnologice în decursul unei perioade de doi ani, EY îşi transformă serviciile tradiţionale şi lansează noi oferte care implică tehnologie. În exerciţiul financiar 2019, EY a înregistrat o triplare a numărului de activităţi în domeniul blockchain, iar aproa-pe 80% din tehnologiile care generează venituri pentru EY sunt în cloud".

Potrivit companiei, toate liniile de servicii EY au înregistrat creşteri solide în anul fiscal 2019: în monedă locală, serviciile de audit au crescut cu 4,4%, serviciile de asistenţă în afaceri cu 9,2%, serviciile de asistenţă fiscală cu 8,6% şi serviciile de asistenţă în tranzacţii (TAS) cu 15,5%.

Veniturile au crescut, de asemenea, în toate cele patru zone geografice ale EY: în America de Nord şi de Sud - cu 8,5%, în Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa (EMEIA) - cu 7,1%, în Asia-Pacific - cu 9,1%, iar în Japonia rata de creştere s-a dublat, ajungând la 7,5%, se mai arată în comunicatul citat, în care se mai precizează că pieţele emergente îşi menţin tendinţa de avans puternic, asigurând o creştere a veniturilor de 10,7% (faţă de 10%, în exerciţiul financiar 2018).

Compania a mai transmis: "EY a înregistrat creşteri de venituri de peste 10% în sectoarele: produse de larg consum, guvernamental şi public, asigurări şi mobilitate. Creşterea din sectorul produselor de larg consum s-a bazat pe o cerere la scară largă pentru transformare digitală şi tehnologii emergente, care să permită organizaţiilor să reacţioneze rapid la exigenţele tot mai mari ale clienţilor. Cererea pentru servicii guvernamentale digitale, servicii de management financiar public şi contractele din domeniul apărării de pe pieţele dezvoltate şi emergente au stat la baza avansului înregistrat de sectorul guvernamental şi public.

În domeniul asigurărilor, creşterea a fost generată de cererea ridicată pentru transformarea afacerilor, inovaţie, tehnologie şi de modificările legislaţiei contabilităţii la nivelul tuturor liniilor de servicii şi zonelor geografice. În sectorul mobilităţii, creşterea s-a bazat pe transformarea globală a afacerilor, inovaţie şi un mediu tranzacţional solid".

EY a investit, per total, aproximativ 530 milioane de dolari în formarea angajaţilor, fiind finalizate peste 14 milioane de ore de educaţie formală anual, pe lângă programele de formare la locul de muncă şi de mentorat structurat, iar în exerciţiul financiar 2019, numărul angajaţilor a crescut cu 8,6%, la peste 284.000 de persoane la nivel global, mai precizează comunicatul.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 284.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări.

În România, compania este prezentă din anul 1992, având peste 800 de angajaţi la noi în ţară şi în Republica Moldova şi birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb