ÎN PRIMELE TREI LUNI ALE ANULUI: Operatorii turistici din Delta Dunării au încasat peste 100.000 de lei

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 28 iunie 2017

Operatorii turistici din Delta Dunării au încasat peste 100.000 de lei

Operatorii turistici din Delta Dunării au încasat peste 100.000 de lei din rezervările timpurii în primele trei luni ale acestui an, o sumă record pentru turismul din Rezervaţie, potrivit agenţiei de turism Perfect Journey.

Datele statistice ale companiei arată că vânzările au început să înregistreze creşteri constante cu 20-30%, în fiecare an, începând din 2013. Anul trecut au ajuns în Deltă peste 40.000 de turişti, de două ori mai mulţi decât în anii precedenţi, iar în portul Tulcea au acostat cele mai multe nave din ultimii şapte ani, 298. Trendul rămâne ascendent, iar tot mai mulţi turişti români şi străini aleg această destinaţie pentru a-şi petrece vacanţele.

Potrivit agenţiei de turism, cele mai apreciate sejururi sunt pe hotelurile plutitoare. Egreta 1, un astfel de hotel, a fost creat special pentru excursii în Delta Dunării. Turiştii cazaţi pe hotelul plutitor se delectează cu imaginile unice pe care le oferă întinderea de ape, dar şi cu preparate pescăreşti, specifice zonei, la care se adaugă palincă, din producţie proprie, sau cele mai renumite vinuri româneşti. Terasa acoperită oferă posibilitatea de a face foto-safari, una dintre cele mai căutate activităţi ale îndrăgostiţilor de Delta Dunării.

Adriana Motrescu, director general Perfect Journey, a declarat: "Preţul unui pachet turistic pentru două zile în Rezervaţie, pe Hotelul plutitor, porneşte de la 95 de euro şi include pensiune completă, petreceri / seri tematice, scule şi momeli de pescuit, jocuri de societate, foc de tabără, taxe incluse, adică tot ce-şi doresc turiştii români şi străini să experimenteze, cu precădere, într-o astfel de excursie. O excursie de patru zile, cu trei nopţi de cazare, poate fi cumpărată la preţuri între 70 euro/persoană şi 210 euro/persoană, în funcţie de locul de cazare ales. De exemplu, un pachet turistic într-o pensiune de pe malul braţului Sf. Gheorghe porneşte de la 24 euro de persoană / noapte, iar la un hotel de 4 stele porneşte de la 70 euro de persoană / noapte. Încercăm să găsim cele mai bune posibilităţi de petrecere a timpului liber, care să transforme o excursie în Delta Dunării într-o experienţă de neuitat, pentru fiecare turist".

Pe Aeroportul Kogălniceanu sunt zboruri directe Roma, Paris, Milano şi Bruxelles, dar şi Iaşi, Oradea, Timişoara şi Cluj-Napoca, cursele fiind o dată sau de două ori pe săptămână. De la aeroport se fac transferuri către Tulcea, ceea ce facilitează creşterea semnificativă a numărului de turişti, români şi străini, care vizitează Delta Dunării. În luna iulie vor începe şi cursele Constanţa - Londra şi retur, de 4 ori pe săptămână. În primul trimestru al anului 2017 AIMK a înregistrat un total de 15.503 pasageri, cu 769 mişcări de aeronave - aterizări şi decolări. Zborurile interne durează, în medie, 40-45 de minute, iar preţul unui bilet pe destinaţia internă pleacă de la 90 de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb