ÎN PRIMUL SEMESTRU 2005 "Coface Intercredit România" a crescut cu peste 56%

Ziarul BURSA #Companii / 21 iulie 2005

Cifra de afaceri a Coface Intercredit România a înregistrat o creştere cu 56% faţă de primul semestru al anului 2004, potrivit unui comunicat al companiei. Compania a apreciat că rezultatele sînt foarte optimiste, veniturile aferente realizate depăşind cu peste 30% bugetul planificat în acest an. Rezultatele provin în special din creşterea activităţii de pe piaţa domestică cu 310% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce valoarea exporturilor a crescut cu 13% faţă de 2004. Ponderea cifrei de afaceri domestice a crescut în totalul cifrei de afaceri pînă la 40% faţă de numai 15% la sfîrşitul lunii iunie 2004.

În ceea ce priveşte compoziţia venitului pe clase de servicii, ponderea cea mai mare este deţinută de vînzarea rapoartelor de credit - informaţiilor de afaceri cu 38% din cifra de afaceri realizată, urmată îndeaproape de veniturile realizate din serviciile de colectare a creanţelor comerciale de la persoane juridice - 37% şi apoi din serviciile de colectare a creanţelor de la persoane fizice - 25%.

Cifra de afaceri realizată din serviciile de colectare a creanţelor pentru creditorii din România a depăşit pentru prima oară în istoria companiei veniturile realizate în beneficiul companiilor străine ce au creanţe nerecuperate din România, atingînd 58% din valoarea veniturilor realizate din serviciile de colectare. Valoarea totală a creanţelor urmărite de Coface Intercredit România a atins la sfîrşitul lunii iunie a anului curent suma de 16,25 milioane euro.

Profitul operaţional al companiei a crescut şi el cu 45% faţă de anul 2004, conducînd la un rezultat net al exerciţiului pe primul semestru al anului 2005 cu 73% mai mare decît în anul 2004. Previziunile pînă la sfîrşitul anului rămîn optimis-te, asteptîndu-se o creştere cu 60% a veniturilor companiei, comparativ cu anul 2004.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb