ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI Appraisal & Valuation SA înregistrează o cifră de afaceri de 2,86 milioane de lei

G.B
Piaţa de Capital / 4 octombrie 2021

Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA

Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA

Appraisal & Valuation SA, deţinătorul brandului NAI Romania, a raportat în primul semestru (S1) din 2021 o cifră de afaceri de la 2,86 milioane de lei, în creştere cu 21% faţă de acelaşi interval al anului trecut, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Rapoartele semestriale nu sunt altceva decât milestone-uri, indicii esenţiale care le demonstrează investitorilor APP că suntem pe drumul cel bun. Strategia implementată este una de creştere constantă şi deşi acest prim raport conţine rezultate îmbucurătoare, rezultatele cu adevărat remarcabile vor sosi cu siguranţă pe termen lung. Aceasta este şi viziunea companiei, de a creşte exponenţial, de 50 de ori, în următorii 10 ani. Situaţia economică ne este favorabilă, piaţa imobiliară este în creştere, nu ne rămâne decât să respectăm planul de dezvoltare pe care ni l-am propus, dar să şi fructificăm inteligent oportunităţile care vor apărea," a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Elemente ale performanţei financiare:

- Cifra de afaceri a însumat 2,86 mil. lei la 30.06.2021, în creştere cu 21% faţă de sfârşitul primului semestru din anul 2020, când aceasta a totalizat de 2,29 mil. lei.

- Cheltuielile de exploatare au ajuns, la sfârşitul perioadei de raportate la valoarea de 2,41 mil. lei, mai mari cu 26% faţă de 30.06.2020 pe fondul creşterii cheltuielilor cu salariile şi a serviciilor prestate de către terţi.

- Rezultatul brut înregistrat la 30.06.2021 este de 0,44 mil. lei, în creştere cu 17% prin raportate la perioada similară a anului 2020, când a înregistrat valoarea de 0,38 mil. lei, şi care după plata impozitului pe profit a dus la realizarea unui profit net la 30.06.2021, de 363.065 lei.

- Prin raportarea profitului net la cifra de afaceri înregistrată în S1 2021, rezultă o marjă netă de profit de 13,2%, valoare comparabilă cu cea înregistrată la S1 2020 de 13,5%.

- Marja EBITDA se situează la valori de 20% pentru semestrul I aferent anului 2020 şi de 19% pentru aceeaşi perioadă a anului 2021.

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile referitoare listării la bursă sunt intermediate de broker-ul TradeVille.

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile referitoare listării la bursă sunt intermediate de broker-ul TradeVille.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Matematica zice da cada vrei sa cresti de 50 de ori in 10 ani trebuie sa cresti cam cu aproximativ 50% pe an (pentru carcotasi ? 47.8757637%). Teoretic este posibil, dar practic?

    Nu dati cu pietre ca doar intreb pentru un prieten. 

    1. 50 de ori in RO se traduce 5 ori in scanariu optimist!

    ...

    Crestere de 50 de ori,alta care CLAIMeaza ca rupe norii.Pai de ce nu creste acum mai puternic?Ca piata imobiliara e in plin bubble-sa zicem doar sub aspectul numarului de tranzactii,nu ne legam si de preturi.

    La care 'termen lung'se refera ca doar nu se asteapta ca imobiliarele sa o tina la fel? 

    In memorandum are bugete in crestere insignifianta 2022-2023,cum are tupeul sa vina cu asemenea povesti in comunicate? 

    Sa fie extraordinar de multumit ca piata este hiper generoasa cu o evaluare de 10 milioane cand pt.final 2023 el prevede 7 mil afaceri si 1 profit. 

    Cand se raceste de la anul euforia pe imobiliare termenul lui o sa se lungeasca spre infinit cu 50 de ori crestere.

    Mai oameni buni,de 50 de ori inseamna sa faca 300 de milioane venituri,chiar se poate spune orice pe bVb?!Cate companii fac atat din productie,nu din servicii comisionate?Cate zeci de miliarde trebuie sa evaluezi sa iei asa comision,cine le face,unde? 

    Cravată roșie,scaune roșii, drapel american ...să tot visezi! Dar pare sincer! E chiar așa naiv?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb