ÎN PRIMUL SEMESTRU "Interamerican" a susbscris prime brute din asigurările de viaţă în sumă de 13,6 milioane de lei

M.S.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 31 august 2006

Valoarea primelor brute subscrise de "Interamerican Româ-nia" din asigurările de viaţă, a fost de 13,6 milioane de lei, în prima jumătate a anului, în creştere cu cu 28% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Asigurările de viaţă legate de investiţii au marcat cea mai spectaculoasă creştere, astfel că primele aferente acestui tip de asigurări s-au dublat.

Compania "Interamerican" a înregistrat, în aceeaşi perioadă de raportare, un volum total de prime brute subscrise în valoare de 14.9 milioane de lei pe segmentul asigurărilor generale, în scădere cu 8% faţă de perioada similară a anului trecut.

Compania a coborât nivelul subscrierilor la asigurarea auto obligatorie (RCA), dar a crescut vânzările pe segmentul asigurărilor de locuinţe, cu peste 44%. Asigurările de locuinţe reprezintă 22% din portofoliul de asigurări generale. Primele din asigurări de sănătate nu au cres-cut la nivelurile preconizate, dată fiind incertitudinea le-gislativă şi fiscală.

Emilia Bunea, CFO and Vice-CEO "Interamerican Ro-mâ-nia" a declarat că este mulţumită de rezultatele financiare din prima jumătate a anului, în special pe segmentul asigurărilor de viaţă. Domnia sa a adăugat că "Interamerican" îşi menţine încrederea în viitorul asigurărilor de sănătate şi continuă investiţiile în acest domeniu, chiar dacă dezvoltarea curentă a pieţei este încă foarte lentă.

Anul acesta va continua să fie anul investiţiilor în reţeaua de sănătate Medisystem pentru Interamerican. Compania este prezentă în peste 10 oraşe din ţară, cuprinzând peste 60 de furnizori de servicii medicale şi peste 600 de medici generalişti şi specialişti.

Intermaerican este membră a concernului european "Eureko", înregistrat la Utrecht- Olanda şi prezent în peste 10 ţări europene. Eureko a avut o cifră de afaceri de peste 6 miliarde de euro, anul trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb