ÎN PRIMUL SEMESTRU, LeasePlan România şi-a mărit cu 30% flota de autovehicule

E.D.
Companii #Auto / 15 iulie 2014

LeasePlan România a înregistrat la finele primului semestru o creştere de 30% a flotei de autovehicule, numărul total al acestora ajungând la 9.700 de autovehicule, dintre care aproximativ 1.000 au fost achiziţionate în primele 6 luni ale acestui an.

După primele şase luni ale anului trecut, compania avea o flotă în administrare de circa 7.500 de autovehicule.

Firma de leasing operaţional a consemnat în prima jumătate a anului o cifră de afaceri de 20 milioane de euro, sub jumătate din ţinta stabilită pentru întreg anul, de 45 milioane euro, nivel mai mare cu 10% faţă de cel din 2013, de 41 milioane euro.

"Cifrele primului semestru sunt încurajatoare şi se suprapun peste o dinamică ascendentă a pieţei autovehiculelor noi din Romania (creşterea înmatriculărilor cu 24%). Dacă ţinem cont şi de tendinţele pozitive din economie, avem convingerea că, până la finalul anului, vom reuşi să ne atingem obiectivele, şi anume administrarea unei flote de 10.000 de maşini", a declarat într-un comunicat Bogdan Apahidean, director general al LeasePlan România.

LeasePlan România are în portofoliu 225 de clienţi, dintre care circa 10 % sunt clienţi noi, cu contracte semnate în primele 6 luni ale anului curent, iar domeniile preponderente sunt energie, servicii financiare, FMCG, industrie etc.

"Pentru cea de-a doua parte a anului estimam o menţinere a tendinţelor pozitive ale pieţei şi mizăm pe un interes din ce în ce mai mare al antreprenorilor români în ceea ce priveşte leasing-ul operaţional", a afirmat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

În structura flotei LeasePlan Romania serviciile complete reprezintă 85%, restul fiind serviciile de administrare pentru flote deţinute de către clienţi.

Pentru 2014 LeasePlan România estimează investiţii de peste 35 de milioane, din care, în primul semestru, au fost investiţi deja peste 18 milioane de euro în achiziţia de noi autovehicule.

LeasePlan este o companie olandeză care activează în domeniul leasing-ului operaţional şi al managementului de flote auto pentru companii.

Compania are peste 6.500 de angajaţi, o flotă de 1,3 millioane de autovehicule multi-brand şi activează în 32 de ţări, atât pe pieţe cu tradiţie în domeniul leasing-ului operational, cât şi pe pieţe noi, în dezvoltare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb