În Sectorul 1, începe reabilitarea termică la case

F.A.
Comunicate de presă / 7 noiembrie 2012

Programul de reabilitare termică se extinde în Sectorul 1 şi la casele construite înainte de anul 1989, potrivit unui comunicat de presă.

"Astăzi putem să le dăm o veste bună proprietarilor de case din Sectorul 1 şi din România. Modificarea legislativă operată de actualul guvern este un act de dreptate. Nu putem să le fim unora mumă, iar altora - ciumă. Şi proprietarii de case plătesc impozite la bugetul local, şi ei au dreptul să beneficieze de investiţiile noastre", a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Primăria Sectorului 1 va finanţa reabilitarea termică a locuinţelor tip casă. În Sectorul 1 există aproximativ 30.000 de locuinţe care ar putea fi reabilitate dacă proprietarii doresc acest lucru.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Moderatorii nu blochează doar comentariile care conțin cuvinte obscene ci si pe cele care conțin acuzații grele. Comentariul următor nu prea trece, de aceia încerc sa-l public unde se mai poate.

    Reabilitarea termica este o acțiune care nu își va atinge scopul . (Asa cum nici marea contorizare nu a scăzut costul căldurii) Apartamentele ventilate , fără mucegai și umiditate vor pierde căldura câștigata prin anvelopare. Locuințele si alte spatii care nu vor fi ventilate, nu vor pierde căldura dar vor avea un ambient nesănătos umed si plin de mucegai, in condițiile in care cea mai parte din căldură se pierde pe rețelele de transport. Nici în alte tari nu a fost găsita soluția satisfăcătoare . Acesta este motivul pentru care încă se încearcă o infinitate de soluții. De asemenea, polistirenul, materialul care îndeplinește cel mai bine raportul calitate preț, este inflamabil si prezintă un mare pericol de incendiu ceea ce s-a si confirmat in multe cazuri.  

    Pentru aceste doua, singure si mari neajunsuri exista soluții romanești deosebit de eficiente conform brevete OSIM care nici măcar nu au fost dezbătute. Guvernele si celelalte institutii își asuma in mod iresponsabil o imensa răspundere pentru o investiție care nu-și va atinge ținta, ceea ce dovedește o crasă incompetenta si superficialitate.  

    Tot ce scriu aici va atrage într-o zi răspunderea tuturor dar mai cu seama a presei, preocupata in prezent sa murdărească orice atinge și ii poate aduce vreun avantaj. 

    Invențiile nu sunt numai periuța de dinți cu manivele, drujba cu casetofon, roaba cu doua roti sau altele de acest gen pe care le pot înțelege jurnaliștii.  

    Este sigur ca tonul meu va stârni indignare, dar răspunderea va rămâne, iar eu as prefera o dezbatere.

    Olaru. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb