ÎN URMA A TREI PERCHEZIŢII ÎN JUDEŢUL CĂLĂRAŞI Poliţiştii au descoperit produse toxice cu potenţial letal

G.U.
Miscellanea / 6 noiembrie 2020

Poliţiştii au descoperit produse toxice cu potenţial letal

Poliţiştii au descoperit şi ridicat mai multe produse toxice, cu potenţial letal, în urma a trei percheziţii efectuate în judeţul Călăraşi, transmite Agerpres.

"La data de 5 noiembrie, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - IGPR şi ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase - IPJ Călăraşi, cu sprijinul specialiştilor criminalişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică şi cu suportul serviciilor pentru acţiuni speciale Giurgiu, Constanţa şi Prahova, au pus în aplicare, în judeţul Călăraşi, trei mandate de percheziţie domiciliară", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis astăzi.

Activităţile au vizat locuinţa, sediul şi punctul de lucru al unei societăţi ce aparţin unei persoane bănuite de trafic şi utilizare de substanţe toxice - cu potenţial letal.

La percheziţii, au fost descoperiţi şi indisponibilizaţi, în vederea continuării cercetărilor, 20 de litri de produse toxice, lichide, etichetate cu pictograma de pericol "craniu cu două oase încrucişate", o armă lungă neletală, prevăzută cu lunetă, 550 de litri şi 5 kilograme de produse şi substanţe periculoase, cu termenul de valabilitate expirat, pentru care administratorul societăţii nu a luat măsura eliminării în condiţii de siguranţă, informează sursa citată.

"Poliţiştii efectuează cercetări pentru trafic de produse sau substanţe toxice şi neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri", arată sursa citată.

Totodată, a fost luată măsura anulării drepturilor de deţinere, port şi folosire a armelor şi muniţiilor faţă de persoana în cauză, deoarece, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta, deşi deţinea legal arme letale şi neletale, condiţiile de păstrare a muniţiilor nu respectau normativele legale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Comunicat tipic al politiei care vrea sa te cutremure fara sa te informeze.

    Ce fel de substante toxice cu potential letal a gasit politia?

    Una e sa fie vorba despre Novichok si alta e treaba daca avea si ala niste bidoane cu hipoclorit "cu termenul de valabilitate expirat" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb