ÎN URMA INTRĂRII ÎN PROCEDURĂ DE CONCORDAT PREVENTIV  Vivre amână plata cupoanelor obligaţiunilor listate la BVB

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 12 septembrie 2022

Vivre amână plata cupoanelor obligaţiunilor listate la BVB

"Plăţile urmează să fie avute în vedere la alcătuirea listei creanţelor inclusă în planul de restructurare care va fi pregătit de administratorul concordatar desemnat", conform companiei

Vivre Deco a amânat plata cupoanelor obligaţiunilor listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în urma intrării în procedura de concordat preventiv, a anunţat vineri compania printr-un raport publicat pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Practic, Vivre a amânat plata celui de-al zecelea cupon pentru titlurile obligatare denominate în euro, cu scadenţa în 2025, ce trebuia efectuată probabil astăzi (conform calendarului de plăţi, data cuponului era 10 septembrie, adică sâmbătă), precum şi plata celui de-al treilea cupon a emisiunii cu scadenţa în 2026, ce trebuie realizată în 21 octombrie.

"Plăţile urmează să fie avute în vedere la alcătuirea listei creanţelor inclusă în planul de restructurare care va fi pregătit de administratorul concordatar desemnat în termen de 60 de zile de la data deschiderii procedurii de concordat, respectiv 8 septembrie 2022", se arată în raport.

Tot vineri, Vivre a anunţat că Tribunalul Bucureşti a admis cererea de deschidere a procedurii de concordat preventiv, iar Pricewaterhousecoopers Business Recovery Services a fost numit administrator concordatar provizoriu.

Vivre Deco este deţinută în proporţie de 51,81% de Neogen, alături de Advisory Delta (43,37%) şi Nagy Vajda Andras Peter (4,82%). Acţionarul majoritar, Neogen, a contribuit cu peste 2,5 milioane euro în 2022 pentru susţinerea business-ului şi va continua să contribuie cu încă un milion de euro pe parcursul acestei proceduri, conform unui raport al companiei de săptămâna trecută.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Miroase a faliment...

    1. Interesant ca inca se mai tranzactioneaza obligatiunile la pret fff bun(30% din valoare) pentru vanzatorii care vor sa scape....nu vreau sa par istet, fiind unu din participantii la plasament(am scapat de ele doar din noroc ca aveam nevoie de cash si participasem doar sa ma am bine sa prind locuri si in alte pp)...acum realizez cat de mult ma putea costa prostia...sincer nici la 10% n-as lua acum...succes celor ce vor sa mai scape de ele si celor care inca le detin sa primeasca inapoi banu la scadenta...

      sau nu.....cine cumpara(bvb stie dar tace, persoane initiate) acum ieftin si .....apoi apare o stire ca se fac platile si hop in sus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb