ÎN URMA UNEI INVESTIŢII DE 5,6 MILIOANE EURO KLG Europe Logistics România încheie a doua etapă a extinderii centrului logistic din Bucureşti

A.C.
Companii #Construcţii / 25 noiembrie 2014

KLG Europe Logistics România încheie a doua etapă a extinderii centrului logistic din Bucureşti

KLG Europe Logistics România a finalizat a doua etapă de dezvoltare a hub-ului central din apropierea Capitalei, platforma logistică ajungând la o suprafaţă totală construită de 35.000 mp, arată un comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, a doua fază de dezvoltare a proiectului logistic al KLG Europe Logistics România a necesitat investiţii de 5,6 milioane euro şi a fost implementată în termen de şapte luni. În acest interval au fost construite o platformă de cross-docking de 5.000 mp, un depozit Clasa A cu o suprafaţă de 5.000 mp, 1.200 mp de birouri şi camere VAS cu o suprafaţă de 1.000 mp.

Noul terminal cross-dock dispune de 15 uşi de andocare integrate în sistemul de distribuţie şi colectare KLG - hub&spoke. Infrastructura informatică şi implementarea unui sistem de scanare complet automatizat au jucat un rol important în configurarea noului terminal şi în respectarea de către KLG Europe a promisiuni de a onora comenzile, oirunde în România, în 24 de ore de la primirea lor, potrivit sursei citate. Acest sistem aduce o creştere a productivităţii de livrare de circa 30% faţă de o configuraţie obişnuită a unui astfel de terminal.

Compania deţine în localitatea Bolintin Deal, la km 23 al autostrăzii Bucureşti - Piteşti, un parc logistic de 18,5 hectare pentru care a fost planificată construcţia a aproximativ 85.000 mp de spaţiu logistic. Etapa de extindere demarată în luna aprilie 2014, şi încheiată în luna noiembrie, a adus în portofoliul KLG o facilitate cu cele mai noi dotări disponibile în industrie.

"În urmă cu 8 ani făceam primul pas în România cu un plan bine structurat pentru activităţile KLG. După o dezvoltare rapidă şi consolidarea afacerilor din ultimii ani facem al doilea pas hotărât în această direcţie. Mulţumim partenerilor şi angajaţilor noştri pentru dedicarea de care dau dovadă şi suntem mândri de aportul companiei la transformarea acestei ţări într-unul dintre cele mai importate noduri logistice ale Uniunii Europene", a declarat KeesKuijken, CEO KLG Europe.

Pentru podeaua depozitului, un element important pentru acest tip de construcţie, KLG Europe Logistic a alocat 500.000 de euro din totalul investiţiei. Aceasta a fost proiectată fără rosturi de dilataţie, ceea ce permite operarea de stivuitoare dedicate culoarelor înguste dintre rafturi, precum şi reducerea costurilor de mentenanţă a utilajelor.

Pentru partenerii transportatori, KLG Europe Logistics Romania a investit într-o zonă special destinată şoferilor de autocamioane, unde aceştia pot aştepta finalizarea operaţiunilor de încărcare/descărcare.

Noua facilitate logistică este deja în exploatare, având încă de la lansare un grad de ocupare de 90%. Investiţia a presupus crearea a aproximativ 50 de noi locuri de muncă şi a adus o reducere a timpilor de operare pentru manipularea mărfurilor.

Înfiinţat în 1918, grupul olandez KLG Europe operează la nivel internaţional prin centrele sale din Olanda, Marea Britanie, Chinaşi România. KLG Europe oferă servicii de logistică şi depozitare, expediţii rutiere, interne şi internaţionale, grupaje şi transport cargo, transport maritim şi transport aerian. La nivel internaţional grupul a înregistrat afaceri de 114 milioane euro în 2013.

În ţara noastră, KLG Europe este prezentă din 2006. Compania cu centrul în Bucureşti deţine alte şase hub-uri pentru distribuţie în ţară, la Bacău, Braşov, Constanţa, Craiova, Cluj-Napoca şi Timişoara, care însumează o capacitate totală de depozitare de peste 60.000 mp. În toate centrele este implementat sistemul de management al depozitării WMS. KLG are în portofoliul său clienţii precum Domo Retail, LG, 3M, Coty, Timken, Akzo Nobel, Adidas, Wrigley, Orange, Den Braven, LC Waikiki, Policolor, Red Bull, Natuzzi, Cramele Recaş, TP-Link, Valvis Holding, Koyo, Brenntag, Dohler, Riso Scotti, IPSO, Pigna, Ericsson, Orlando's, Euralis, Overseas Group.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SIGUR CINEVA A AVUT UN VIS FRUMOS,IATAL INPLINIT CU ATITA MAIESTRIE.CITA BUCURYE POATE EXISTA IN CEI CARA ISI PRACTYCA SERVICIILE LOR IN URMA INPLUNIRI CELEA PERSOANE CARE A VISAT DORINDUSI EXACT ASA ACEASTA LUCRARE.IAR NOI ANGAJATY SA FIM IN CONTYNUARE MINDRI PENTRU ASEMENEA INCREDERE DESCHIZIND IN TARA NOASTRA FAINA AFACEREA MULT VISATA A ACELUIA VISATOR CARE SIA VAZUT VISUL INPLINIT.MULT SUCCES PA MAI DEPARTE,DRAGY COLEGY

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb