ÎNCEPÂND CU 21 APRILIE Ana Hotels Europa Eforie Nord dă startul sezonului turistic estival

G.U.
Companii #Turism / 7 aprilie 2022

Ana Hotels Europa Eforie Nord dă startul sezonului turistic estival

Pentru Ana Hotels Europa Eforie Nord, sezonul turistic estival ia startul pe 21 aprilie, se arată într-un comunicat de presă. Primii oaspeţi care vor trece pragul locaţiei de la Eforie Nord sunt turiştii care au ales să îşi petreacă la mare Sărbătorilor de Paşte şi 1 Mai. Redeschiderea hotelului din Eforie Nord va fi marcată prezenţa mai multor categorii de turişti, atât din zona de leisure, tineri sau familişti, dar şi din zona de recuperare şi wellness.

"Ne bucurăm să vedem că există un trend crescător al rezervărilor în ultima perioadă, în special, pentru Sărbătoarea Paştelui şi a weekendului de 1 Mai. De Paşte, ne vom aştepta oaspeţii cu tradiţionalul cozonac şi ouă roşii după Slujba de Înviere, prânz Festiv în ziua de Paşte cu produse tradiţionale româneşti şi activităţi diverse pentru cei mici - ateliere creative, vânătoarea de ouă în grădina hotelului şi multe alte surprize. S-a observat un ritm ascendent şi pentru rezervările din lunile de vârf, iulie-august, sezonul de vară dând semne de revitalizare. Este evident că există tendinţe pozitive şi pe segmentele afectate major de pandemie, respectiv pe partea de evenimente de business şi private sau teambuildinguri", a declarat Iuliana Tasie, Director General Ana Hotels Europa.

Potrivit sursei citate, la capitolul noutăţi 2022, Ana Hotels Europa va intra în sezonul turistic cu noutăţi culinare adaptate zonei, axate pe produse proaspete marine (peşte, fructe de mare), dar şi pe produse tradiţionale româneşti (brânzeturi, legume, dulceţuri). "În acelaşi timp, vom propune şi un meniu sănătos, "verde", pentru oaspeţii care ne aleg datorită serviciilor spa. Scopul nostru este să îi sprijinim să îşi poată derula un sejur complet de tratament, revigorare, dar şi de detoxifiere, precum şi asigurarea unei forme fizice adecvate", povesteşte Iuliana Tasie.

În ceea ce priveşte activitatea de banqueting şi clienţii corporate, oferta va pune în valoare spaţiile exterioare ale locaţiei, grădina superbă, terasele sălilor de conferinţă, zona piscinei exterioare, adaptând meniurile în această direcţie (barbecue, mediteranean, vegetarian).

În cadrul Ana Aslan Health Spa, oaspeţii vor putea accesa un meniu de terapii spa personalizat, flexibil şi uşor de experimentat. Vor exista tratamente noi, game cosmetice bio inovatoare, detalii care vor asigura biodiversitate, senzorialitate, autenticitate. "Ne dorim ca oaspeţii noştri fideli, dar şi cei care vor să evadeze din cotidian, să se poată relaxa într-o oază de linişte, pace şi imersie în natură, la malul marii", adaugă Iuliana Tasie.

Conform comunicatului, Ana Hotels Eforie Nord va continua acţiunile eco-friendly, constienţi fiind de faptul că şi prin acţiuni simple de prevenire a generării deşeurilor de ambalaje şi reducere a consumului de apă şi detergent, putem avea o contribuţie semnificativă la protejarea mediului înconjurător şi reducerea emisiilor de CO2. De la exploatarea sustenabilă şi recuperarea nămolului folosit în cadrul terapiilor balneo pentru a asigura regenerarea sursei şi rezervele pentru viitoarele generaţii, la utilizarea în cadrul terapiilor a produselor bio, instalarea punctelor de încărcare pentru maşini electrice în parcarea hotelului, până la reducerea consumului de plastic prin înlocuirea recipientelor de unică folosinţă pentru consumabilele din băi, cu recipiente reutilizabile şi mesaje de atenţionare a importanţei reducerii consumului de apă, toate aceste acţiuni au ca scop conştientizarea în rândul turiştilor a importanţei prevenţiei şi reciclării asupra mediului înconjurător.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb