Începutul anului şcolar, bucuria comercianţilor

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 26 august 2019

Începutul anului şcolar, bucuria comercianţilor

Veşti bune pentru comercianţii din întreaga ţară: începe un nou an şcolar. Acest lucru înseamnă un plus consistent în ceea ce înseamnă încasările, printre produsele care înregistrează creşteri ale vânzărilor fiind şi unele care nu au o legătură directă cu activitatea şcolară.

Telefoanele, laptopurile, tablete, multifuncţionalele, sistemele PC, componentele pentru PC şi televizoarele sunt cele mai vândute produse în perioada de dinaintea începerii anului şcolar, iar cumpărăturile generate de acest eveniment anual aduc un plus de 20 - 25% la vânzări.

Finalul lunii august şi începutul lunii septembrie sunt sinonime cu creşterea accelerată a vânzărilor în retail şi, aşa cum reiese din comportamentul de consum al clienţilor, este cel mai bun moment de achiziţie de dinaintea campaniei de Black Friday, potrivit retailerului evoMAG: "Punem accentul în această campanie pe produse de bună calitate, dar la un preţ scăzut, pentru ca orice copil din România să aibă acces la produsele din categoria IT&C de care are nevoie pentru şcoală. Ne aşteptăm şi anul acesta la o creştere de 20 - 25% a vânzărilor în perioada următoare, pe fondul cumpărăturilor generate de începerea noului an şcolar". Începând cu 26 august şi până pe 8 septembrie, retailerul desfăşoară campania "Back to School" şi oferă reduceri de până la 70% la peste 3.500 de produse. Astfel, până la începerea şcolii, consumatorii pot achiziţiona calculatoare refurbished (resigilate) la preţuri care pornesc de la 199 de lei sau laptopuri la 1.499 lei. Pentru a îmbina atât dorinţa de tehnologie nouă, dar şi un preţ bun, cumpărătorii urmăresc cu atenţie campaniile de reduceri din retail şi sunt atenţi la fiecare detaliu care le poate oferi avantaje în plus la achiziţie, precum: licenţa Windows gratuită, livrare în condiţii avantajoase, garanţie extinsă sau achiziţii în rate direct de la retailer.

În conformitate cu ordinul ministrului Educaţiei Naţionale nr. 3.191/2019 privind structura anului şcolar 2019-2020, cursurile anului şcolar 2019-2020 încep luni, 9 septembrie, şi sunt dispuse pe durata a 35 de săptămâni. Structura anului şcolar cuprinde semestrul I (9 septembrie - 20 decembrie 2019) şi semestrul al II-lea (13 ianuarie - 12 iunie 2020).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb