INDUSTRIA DE GAMBLING - EDIŢIA A II-A Poker-işti autohtoni au "spart casa" la câteva turnee internaţionale

Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 22 februarie 2013

Gina Pistol joacă poker Texas Holdém de câţiva ani şi i-a avut ca parteneri, în diferite concursuri, pe unii dintre cei mai cunoscuţi jucători din România.

Gina Pistol joacă poker Texas Holdém de câţiva ani şi i-a avut ca parteneri, în diferite concursuri, pe unii dintre cei mai cunoscuţi jucători din România.

Jucătorii de poker din ţara noas­tră au început să-şi facă un nume la nivel internaţional. La începutul lunii februarie, doi jucători de poker autohtoni au prins finala turneului Sunday Milion. Unul dintre ei, "ragAAAila19", a terminat al treilea şi a încasat un premiu de 156.000 de dolari. Ţara noastră a mai avut un reprezentant în finală, "cristi888", care a încheiat turneul pe locul 5 şi a încasat 62.784 dolari. Nu mai puţin de 7.848 jucători au participat la turneul online dotat cu un fond garantat de premiere de 1.000.000 dolari. 1.569.600 dolari a fost fondul total de premiere, bani pe care şi i-au împărţit primii 1.170 jucători clasaţi.

În urmă cu un an, un afacerist din Bucureşti a ieşit pe locul 3 la mega turneul de poker din Caraibe, unde a câştigat 1.350.000 de dolari. Anton Ionel, care s-a luptat în finală cu 5 americani, un canadian şi un panamez, a dat lovitura la turneul PokerStars Caraibean Adventure, unde fondul de premiere a ajuns la peste 32 de milioane de dolari. Aproape 8000 de jucători din toa­tă lumea au fost la masa de poker în cel mai tare cazinou din Bahamas. Anton s-a calificat la turneul din Bahamas după ce a câştigat un turneu satelit de 33 de dolari pe internet.

Nici doamnele nu mai stau departe de masă de joc. Cel mai mare organizator de turnee de poker din România, PokerFest, a bifat o premieră naţională: primul turneu de poker pentru femei. Ladies's Event a deschis marele turneu PokerFest Bucureşti 2013. Concursul destinat exclusiv sexului frumos a avut loc pe 11 februarie în sala Platinum a Hotelului Howard Johnson din Capitală. "Am gândit acest concurs pentru a atrage acele concurente care joacă poker pe internet şi simt cumva o piedică în a participa la turneele unde vin şi bărbaţi. Sper că acest Ladies's Event să devină o tradiţie, aşa cum există în ţările unde pokerul e ceva mai dezvoltat", declara Sorin Constantinescu, managerul turneului. Printre vedetele autohtone care au participat la turneu s-a numărat şi Gina Pistol. Ea joacă poker Texas Holdém de câţiva ani şi i-a avut ca parteneri, în diferite concursuri, pe unii dintre cei mai cunos­cuţi jucători din România. La turneu a fost prezentă şi Liz Lieu, o celebritate în lumea pokerului mondial. Americancă de origine vietnameză, Liz a participat la cele mai mari circuite mondiale, unde a încasat în jur de 1 milion de dolari, fapt ce i-a atras titlul oficial de "Mare Maestru al Meselor Finale" din partea World Series of Poker. Într-o întâlnire "unu la unu", Gina a reuşit să o învingă pe Liz, reuşind să-şi ataşeze o primă mare victorie la CV.

Revenind la câştigurile autohtone, o doamnă s-a impus la turneul feminin din cadrul PokerStars Carri­bean Adventure din Bahamas. După două zile, Corina Lupaşcu a reuşit să se impună în faţa celor 65 de concurente. Corina a plecat acasă cu un premiu substanţial, în valoare de 25.000 de dolari, în finală impunându-se în faţa unei americance.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb