INSP: 81,5% din cazurile de COVID-19 confirmate în săptămâna 26 iulie - 1 august au fost înregistrate la persoane nevaccinate

S.B.
Miscellanea / 5 august 2021

81,5% din cazurile de COVID-19 confirmate în săptămâna 26 iulie - 1 august au fost înregistrate la persoane nevaccinate

Un procent de 81,5 din cazurile de COVID-19 confirmate în săptămâna 26 iulie - 1 august au fost înregistrate la persoane nevaccinate, arată un raport al Institutului Naţional de Sănătate Publică, informează news.ro.

"În săptămâna 26 iulie - 1 august 2021, 50.3% din totalul cazurilor s-au înregistrat în Bucureşti, Constanţa, Cluj, Ilfov şi Timiş. 81.5% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate", a transmis Comitetul de coordonare a vaccinării, citând raportul INSP.

De asemenea, 71.4% din totalul deceselor au fost înregistrate în Neamţ, Bacău, Călăraşi, Satu Mare şi Botoşani. Dintre decese, 85.7% au fost la persoane nevaccinate, iar 14,3% la persoane vaccinate cu schemă incompletă.

Conform raportului, de la începutul pandemiei până în prezent, 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical.

În plus, 86.1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 de ani, iar 57.5% din decese au fost la bărbaţi. 94.6% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociata.

"Trebuie să protejăm persoanele vulnerabile! Doar prin responsabilitate putem reveni la normalitate! Cea mai simplă şi mai la îndemână metodă prin care putem să învingem virusul rămâne vaccinarea", a subliniat CNCAV.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. MARS CRIMINALILOR ÎN SERIE SATANIȘTILOR, UNELTELE LUI ANTICRIST ATI PRIMIT ÎN PLIC DE LA STĂPÂNII VOȘTRI GAY DE LA BRUXELLES ORDIN SA PĂCĂLIȚI LUMEA CU A 3 A OTRAVA MAI OTRĂVITOARE, MAI CANCERIGENE SA SE VACCINEZE. DRAGI ROMANII NU VA VACCINAȚI AU FOST 2 ȘI O VOR PE A 3 A SA NE O DEA. DISPERAREA LOR E MARE. MAI 5. NU VA INTIMIDAȚI CU NOI ESTE HRISTOS. PROPAGANDA E MARE. VOR SA NE INTIMIDEZE. GHINION. FETITA STEARPA DE LA COTROCENI NU MAI RIDE HA, HA, HA. GHINION. DRAGA REDACȚIE BURSA NU MAI ȘTERGE ACESTE TEXTE ȘI MESAJE CA LUMEA SA SE INFORMEZE UNUL PE ALTUL. MULȚUMESC ANTICIPAT.

    Vaccinatii își asumă comportamente prea riscante. Daca 18,5% din bolnavi sunt vaccinați ținând cont că avem doar 25% din populație vaccinata înseamnă că eficacitatea vaccinului la a preveni infecția e 32%. Groaznic! Singura întrebare e daca vaccinatii infectați dau boala mai departe sau nu.

    Explicația mea e că nevaccinați se mai păzesc și vaccinatii și-au reluat viața, asumandu-si riscuri. 

    1. Cel mai riscant comportament este sa mergi la Otopeni. Imaginile de la TV sunt apocaliptice. Inghesuiala enorma, om langa om, cu miile in spatiu inchis. Nu mai calc la aeroport decat in costum de protectie bioatac.

      Corecta observatia. O sa urmeze atacul asupra ta din partea haitei vacciniste care neaga recomandarile OMS privind preventia infectiilor virale prin igiena, fascistoizii care striga pe strada "vaccinul este singura solutie" si care au abandonat igiena elementara, si cea mentala, si cea corporala.

    Din pix, slugoii si impostorii astia pot scoate orice procente doresc! Ii verifica cineva?

    1. "Datele prezentate pe 13 iulie 2021 Ministerului israelian al Sănătății au arătat că, din peste 7.700 de cazuri de COVID-19 raportate în valul din mai 2021, doar 72 au fost cazuri de persoane care avuseseră anterior COVID-19 – ceea ce înseamnă o rată mai mică de 1%.

      În schimb, peste 3.000 de cazuri - sau aproximativ 40% - au fost persoane care s-au vaccinat împotriva COVID-19. 

      Cu alte cuvinte, cei care s-au vaccinat au fost cu aproape 700% mai predispuși să dezvolte COVID-19 decât cei cu imunitate naturală dobândită în urma unei infecții anterioare – și este vorba, în mare parte, de răspunsul la varianta Delta, care a dus la creșterea numărului de infecții în Israel." 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb