International Caviar Corporation vrea să închidă păstrăvăria din Bihor

RĂZVAN ZAHARIA
Ziarul BURSA #Companii / 8 decembrie 2015

Acţionarii "International Caviar Corporation" Călan (AMAL) au fost convocaţi, pe 4 ianuarie 2016, pentru a vota închiderea Pastrăvăriei Măgeşti, judeţul Bihor, şi prelungirea valabilităţii punctului de lucru din Plossberg, Germania, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Totodată, societatea aşteaptă aprobarea încheierii unor contracte de colaborare cu ICC Aquakultur Deutschland GmbH.

De asemenea, acţionarii vor aproba mandatarea membrului consiliului de administraţie, neamţul Roland Erhard Schroder, să negocieze şi să semneze contractele cu colaboratorii externi.

Acţionarii "International Caviar Corporation" vor alege, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din data de 4 ianuarie 2016, auditorul financiar, stabilirea renumeraţiei şi a mandatului acestuia, conform sursei citate.

În primul semestru din 2015, AMAL a avut o cifră de afaceri zero şi o pierdere netă de 32.866 de lei, conform Memorandumului de admitere pe AeRO. Totodată, datoriile companiei au crescut constant în ultimii patru ani, de la 121.885 lei în 2011, la 234.662 lei în 2014.

"International Caviar Corporation", cu sediul social în Călan, judeţul Hunedoara, a fost înfiinţată în 2008, când pachetul majoritar de acţiuni al "Agromec" Călan a fost preluat de Roland Schroder.

Obiectul de activitate al firmei este acvacultura în ape dulci, iar scopul societăţii este obţinerea unei producţii constante de 10 tone de caviar pe an şi valorificarea acesteia la un preţ mediu de cel puţin 1.000 de euro pe tonă. Raportul semestrial remis BVB arată că AMAL a început demersurile pentru obţinerea unui certificat de urbanism şi autorizaţie pentru amenajarea unei construcţii pe terenul achiziţionat anul trecut în oraşul Călan.

Principalii acţionari sunt Roland Erhard Schroder, cu o deţinere de 25,98%, Kastern Capital Management, cu 14,62% acţiuni şi Michael Johannes cu o participaţie de 10,80%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb