International Lighting Technologies Arad şi-a majorat capitalul cu patru milioane euro

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 25 octombrie 2007

ILT-International Lighting Technologies Arad şi-a majorat capitalul social cu patru milioane euro (13,029 milioane lei), la 5,65 milioane euro (18,8 milioane lei), prin aport în numerar, potrivit informaţiilor publicate de companie în Monitorul Oficial. Capitalul social al companiei se împarte într-un număr de 1.880.480 părţi sociale, cu o valoare de zece lei fiecare. În urma majorării capitalului social, cea mai mare participaţie o are Zumtobel Lighting GMBH Austria, care deţine 1.880.470 părţi sociale, în valoare totală de 18,8 milioane lei, reprezentând 99,995 % din capitalul social. Zumtobel AG Austria deţine zece părţi sociale, reprezentând 0,005 % din capitalul social.

Compania arădeană are ca obiect de activitate producţia de corpuri de iluminat stradal, instalaţii de nocturnă pentru stadioane, industria auto, aeronautică şi navală. Societatea face parte din grupul Zumtobel, înfiinţat în anul 1950, în Vorarlberg - Austria, aflat în topul liderilor mondiali în domeniul corpurilor de iluminat din gama profesională.

Potrivit oficialilor companiei, pentru început toată producţia realizată în România va fi destinată pieţei externe. Aceştia intenţionează ca în cel mult doi ani să dezvolte în locaţia din Arad şi produse specifice pieţei interne, deoarece pe piaţa din România există deja societăţi care distribuie produsele companiei. International Lighting Technology, reprezentanţa din România a grupului austriac Zumtobel, estimează vânzări anuale de aproximativ 30 de milioane de euro, începând din anul 2007. Investiţia de la Arad a "Zumtobel", se ridică la peste 15 milioane euro, sumă care reprezintă construcţia clădirii şi dotarea cu utilaje şi echipamente.

Linia de producţie se axează pe corpuri de iluminat pentru firmele "Zumtobel" şi "Thorn". Grupul Zumtobel, cu sediul principal în Dornbirn (Austria) se numără printre puţinii investitori mondiali din industria luminii. În prezent, grupul Zumtobel deţine peste 7.000 de angajaţi şi are unităţi de producţie în Europa, Asia, America de Nord şi Australia, oferind servicii în peste 70 de ţări.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb