Intervenţii ale pompierilor, în urma furtunilor care au afectat mai multe zone

V.G.
Miscellanea / 21 august 2022

Intervenţii ale pompierilor, în urma furtunilor care au afectat mai multe zone

Vântul puternic şi ploile abundente au afectat zone din judeţele Argeş şi Dâmboviţa, astăzi după amiază. În zona împădurită a Transfăgărăşanului câţiva copaci au fost puşi la pământ, iar în judeţul Dâmboviţa au existat zone inundate. În această seară sunt în vigoare atenţionări hidrologice nowcasting Cod galben care vizează cursuri de apă din mai multe judeţe, informează News.ro.

"În urma ploilor abundente şi pe alocuri a intensificării vântului, pompierii de la Detaşamentul Curtea de Argeş au intervenit în zona împădurită a Transfăgărăşanului pentru degajarea de copaci căzuţi pe carosabil.

A fost efectuată recunoaştere pe întreg teritoriul zonei împădurite şi au fost îndepărtaţi doi copaci care blocau traficul rutier", transmite, duminică după amiază, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Argeş.

Şi în judeţul Dâmboviţa a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru limitarea efectelor fenomenelor meteorologice. Astfel, în localitatea Crângaşi, un copac a căzut pe carosabil pe drumul naţional 71, un copac a căzut pe DN 72, la Dragodana, iar în municipiu Târgovişte o curte de pe strada Oltului a fost inundată în urma unei ploi.

Astăzi după amiază, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis mai multe atenţionări vizând fenomene imediate fiind vorba despre coduri galbene hidrologice vizând Scurgeri importante pe versanţi, torente, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie în bazinele hidrografice Bistriţa - în judeţele Suceava, Neamţ, Harghita; Mureş - în judeţele: Harghita, Mureş, Cluj, Braşov; Târnava Mică - în judeţele: Harghita, Mureş, Sibiu, Alba, Braşov; Dâmboviţa - în judeţele: Argeş, Dâmboviţa şi Vişeu şi Iza în judeţul Maramureş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb