Invitaţie la dialog, pe tema Roşia Montană, lansată de MECMA

C.P.
Companii #Industrie Extractivă / 26 aprilie 2010

Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, îi invită pe toţi care au un punct de vedere legat de proiectul Roşia Montană, "reprezentanţii instituţiilor statului cu responsabilităţi în derularea proiectului, ai comunităţii locale, ai organizaţiilor neguvernamentale din domeniu, mediul academic, societatea civilă şi mediul de afaceri la un dialog constructiv, deschis şi transparent, fără patimi şi orgolii personale, pentru a decide, în mod realist şi univoc, asupra viitorului acestui proiect important pentru economia românească", se arată într-un comunicat al ministerului, remis redacţiei.

Continuarea exploatărilor la Roşia Montană este susţinută de ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri numai cu condiţia strictă a respectării tuturor exigenţelor necesare protejării mediului înconjurător şi a patrimoniului naţional, precum şi a legislaţiei interne şi internaţionale în domeniu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dl ministru Videanu este cunoscut ca un personaj care minte fara sa clipeasca atunci cand interesele proprii ii sunt in joc.Se stie ca D-sa este un partizan convins al continuarii acestui proiect cu orice risc! Ca si personajul cvasi-invizibil de la Cotroceni, ahtiat de putere pentru a face cat mai multi bani. Pentru a -i investi fructuos in imobile hoteliere de 5 stele , din Monte-Carlo, zic oamenii bine informati, impreuna ncu alte personaje dubioase ,gen sotii Cocos-Udrea! Cam 3oomilioane euro,personajul de la Cotroceni , si restul, sotii Cococs -Udrea. Cu asemenea exemple din propriul partid este imposibil ca cineva sa-i dea crezare d-lui Videanu!Mai ales cu manevrele facute de dl Videanu pentru a schimba un primar liberal care se opune proiectului RM! Cu un personaj mai docil, santajabil, si cu un dosar penal consistent! Noi ne exprimam rezerva totala fata de bunele intentii ale d-lui Videanu si ii precizam ca D-sale i se pregateste o surpriza neplacuta care il va duce undeva la racoare! Nu numai pentru RM ci si pentru alte afaceri dubioase! In ce-l priveste pe prietenul cinstitului Yassim, asteptam cu interes un diagnostic de la o clinica medicala - a treia-, din Louvain. Doua clinici europene au refuzat cererea , personajului respectiv de la Cotroceni.! Asa ca d-le ministru Videanu, dece va bateti gura de pomana pentru continuarea lucrarilor de la RM o veti spune dvs celor care va vor intreba in calitatea oficiala ..de oameni ai legii. Sa nu spuneti ulterior ca nu ati fost , respectuos , anuntat ca s-ar putea sa aveti neplaceri daca mai continuati cu proiectul RM via Gabriel Resources sau aurarii rusi!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb