iO Partners şi JLL formează un parteneriat preferenţial în România, Cehia, Ungaria şi Slovacia

S.B.
Companii #Construcţii / 25 aprilie 2023

iO Partners şi JLL formează un parteneriat preferenţial în România, Cehia, Ungaria şi Slovacia

JLL va transfera către iO Partners diviziile de Leasing, Capital Markets, Evaluari, Consultanţă şi Project Management în România, Cehia, Ungaria şi Slovacia, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Cele două companii au format un parteneriat preferenţial care le permite să ofere servicii clienţilor din România, Cehia, Ungaria şi Slovacia. Acordul va oferi iO Partners o prezenţă puternică în aceste patru ţări, cu angajaţi experimentaţi, sisteme şi procese eficiente şi un parteneriat puternic şi continuu cu JLL. Echipele de management locale vor continua să conducă activitatea pe pieţele respective.

Michael Stanton, investitor american şi fondator al iO Partners, a declarat: "Acest parteneriat permite iO Partners să intre pe o piaţă strategică de creştere, continuând să se bazeze pe capacităţile de top ale JLL în regiune construite în ultimii 20 de ani. Suntem încântaţi să putem combina o echipă internaţională puternică şi consacrată cu agilitatea unei companii regionale, bine poziţionată pentru a oferi servicii de top clienţilor din Cehia, Ungaria, România şi Slovacia."

A adăugat: "Împreună cu actualii lideri locali, care vor deveni parteneri în iO Partners, vom face tranziţia fără probleme pentru clienţii existenţi. Echipa are un istoric extraordinar, cu planuri solide pentru extinderea în continuare atât a ofertei de produse, cât şi a amprentei geografice."

Andy Poppink, CEO EMEA Markets în cadrul JLL, a declarat: "Acest parteneriat se aliniază cu strategia JLL de menţinere a celor mai bune servicii pentru clienţi, în timp ce se concentrează pe oportunităţile de extindere pe anumite pieţe."

"Sunt convins că acest parteneriat preferenţial cu iO Partners oferă oamenilor şi clienţilor noştri din Cehia, Ungaria, România şi Slovacia structura ideală pentru succes. Acesta va permite JLL şi iO Partners să furnizeze servicii de calitate superioară clienţilor noştri şi să ofere soluţii flexibile pentru cerinţele imobiliare comerciale pe aceste patru pieţe. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu iO Partners pentru a asigura o tranziţie fără probleme pentru oamenii noştri şi pentru a ne dezvolta împreună portofoliul de clienţi în regiune."

JLL îşi va păstra activitatea de Workplace Management, care oferă servicii integrate de Facilities Management pentru conturile sale.

Se preconizează că parteneriatul va intra în vigoare până la începutul lunii iunie 2023, iar integrarea va avea loc în următoarele luni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb