Ion Pacepa: "Corina Creţu, posibilă informatoare a KGB-ului"

F.A.
Politică / 13 august 2013

Corina Cretu

Corina Cretu

Eurodeputatul PSD Corina Creţu ar putea fi o "informatoare" a KGB-ului, potrivit unui articol apărut pe portalul wnd.com şi atribuit generalului Ion Mihai Pacepa, fostul şef al serviciilor române de informaţii externe, intitulat "Latura întunecată a prietenei blonde a lui Colin Powell", referitor la posibila idilă dintre fostul secretar de stat american şi europarlamentarul român.

Ion Pacepa îşi argumentează scenariul, susţinând că acum există o "nouă generaţie de agenţi, inteligenţi şi sexy".

"Din păcate, am aflat recent că acest mare patriot american, persoană onorabilă şi general respectat, Colin Powell, ar fi fost ţinta unei capcane a serviciilor. Nu ştim cu exactitate când a început această lungă legătură şi cât de intimă a devenit, (...) dar sunt câteva elemente care sugerează că scenariul a fost modelat pe tiparele KGB-ului", a subliniat generalul Pacepa.

Acesta mai scrie despre Corina Creţu că este "o blondă atrăgătoare" şi că toată lumea caută un jenant Cyber-flirt între un înalt oficial american şi "un frumos agent socialist dintr-o ţară străină".

"O carte din anul 2011, semnată de Eugen Mihăescu, senator în perioada post-Ceauşescu, a numit-o la un moment dat pe Corina Creţu < curteanul roşu din dulapul stalinist >", a mai spus Pacepa.

Fostul şef al serviciilor române de informaţii mai aduce aminte şi de legăturile Corinei Creţu cu fostul preşedinte Ion Iliescu, care la sfârştiul anilor '90 i-a oferit un loc de muncă la Cotroceni.

Powell, în vârstă de 76 de ani, a fost nevoit să ofere recent clarificări despre realaţia sa cu Creţu, în vârstă de 46 de ani, după ce un hacker cunoscut ca "Guccifer" a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondenţă prin e-mail între cei doi.

În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell, originar din Bronx, New York, "dragostea vieţii mele" şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.

"Te-am iubit prea mult, prea mulţi ani. TU ai fost cea mai mare iubire a vieţii mele...", i-a scris Creţu lui Powell pe 14 noiembrie 2011, potrivit publicaţiei New York Daily News.

Publicaţia susţine că Creţu i-a trimis şi numeroase fotografii, inclusiv fotografii în care apare în bikini şi într-o cadă, însă afecţiunea sa pentru generalul american pare că nu a fost niciodată împărtăşită.

Eurodeputatul PSD Corin Creţu afirmă că unele dintre fotografiile publicate de site-uri din ţară şi care i-au fost furate din contul său personal de e-mail nu au niciun fel de legătură cu ceea ce se numeşte corespondenţa sa cu fostul secretar de stat al SUA, Colin Powell.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb