IONUŢ MOŞTEANU: "Ţara noastră rămâne cu cel mai ruşinos ministru al Apărării din Europa"

V.G.
Politică / 17 octombrie 2022

"Ţara noastră rămâne cu cel mai ruşinos ministru al Apărării din Europa"

Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu a precizat că, în discuţia cu Vasile Dîncu de astăzi, premierul Nicolae Ciucă a mai pierdut o bătălie, iar România rămâne cu "cel mai ruşinos ministru al Apărării din Europa", transmite News.ro.

"Generalul Ciucă a mai pierdut o bătălie. Azi a discutat cu Vasile Dîncu despre singurul domeniu la care, teoretic, domnul general se pricepe - apărarea. Cu coada între picioare, umilit din nou de PSD, în loc să îl remanieze rapid pe ministrul transformat în trompeta lui Putin, marele general îi cere «autoritar» lui Dîncu «calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental»", a scris Ionuţ Moşteanu, astăzi, pe Facebook.

Liderul deputaţilor USR a adăugat că "România rămâne cu cel mai ruşinos ministru al Apărării din Europa".

"Dar acestor oameni nu le mai pasă de imaginea noastră în plan extern. Dacă PSD o cere, Ciucă execută. Generalul marionetă", a conchis Moşteanu.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu a fost, astăzi, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu premierul Nicolae Ciucă despre afirmaţiile sale privind negocierile de pace în Ucraina.

Şeful Executivului anunţa, la Mioveni, că va avea o discuţie cu ministrul despre afirmaţiile sale controversate pe această temă care, spunea şeful Executivului, nu reprezintă poziţia oficială a Guvernului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru a confirmat întâlnirea de astăzi de la Palatul Victoria. El a explicat că temele abordate în cadrul întâlnirii au vizat reuniunea miniştrilor apărării din NATO de la Bruxelles şi calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Daca Vasile Dîncu este "cel mai rusinos ministru al Apararii din Europa", atunci bravo lui. Este o mandrie pentru noi romanii sa avem asemenea ministrii.

    In general omul rusinos este caracterizat de mult bun simt, este educat, sensibil, modest, este civilizat, politicos, de omenie si tot ce se poate spune despre un om " de toata lauda".

    Bravo domnule I.M. Nu orice roman ar fi remarcat aceste calitati ale domnului Dîncu. 

    1. Asa este.Omul asta mai pune si mana pe o carte spre deosebire de toti incultii din guvern si parlament.Nu le-a reusit astora de la USR schema de debarcare,le-as spune sacali dar nu vreau sa jignesc aceste animale inteligente,nu stiu cu ce sa-i compar,poate cu niste jigodii?Doamne,ce mutre de criminali in serie au!

    Dupa se USR-ul a bagat tara in criza politica,

    in lupta ptr,ciolan,nu are drept moral sa

    deschida gura 

    Discursul salvatorului e puțin cam inept. Dacă și Dîncu, acest mare susținător al intereselor ue și sua, a devenit trompeta pui Putin eu cred că oricine poate deveni susținător al rușilor.

    De fapt în mintea salvatorilor totul e clar: daca nu ești cu noi ești cu Putin. 

    Absolut penibil.  

    După părerea USR trebuia sa între în război cu Rusia. Cum a putut el sa rostească cuvântul negocieri de pace când ordinul pe unitate era război, război, război. USA are nevoie de război iar el a rostit cuvântul pace. Incredibil asa ceva. Trebuia mazilit rapid și băgat la pușcărie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb