IONUŢ STROE: "Cei care promit să rezolve problemele cu pumnii trebuie izolaţi pe scena publică"

G.B
Internaţional / 7 februarie 2022

Ionuţ Stroe

Ionuţ Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă că derapajele trebuie aspru sancţionate, în contextul incidentului de la moţiunea simplă împotriva ministrul Energiei, Virgil Popescu, potrivit Agerpres.

"Astăzi violenţa a urcat la prezidiu în Parlament şi a luat cuvântul cu forţa. Un ministru a fost atacat explicit. Nu contează subiectul care se discuta. Este de departe cea mai mare ameninţare pentru democraţia din România din ultimii ani. Şi este o recidivă a aceluiaşi partid, după asaltul asupra Parlamentului din decembrie şi alte gesturi similare. Astfel de comportamente sunt peste orice putere de înţelegere. Regia acestor scandaluri, cu mult hate speech şi atacuri la persoană, este una evidentă. Nu putem duce în derizoriu şi nici nu putem confunda incidentul de azi cu o 'dezbatere' obişnuită sau cu un 'conflict politic'. Este nevoie de condamnare fermă din partea tuturor celorlalţi actori care participă la jocul politic şi aceste derapaje trebuie aspru sancţionate", a scris Stroe, astăzi, pe Facebook.

El subliniază că "oricâte nemulţumiri ar exista în societate, oricâte încercări am avea în faţă, deriva spre violenţă este inacceptabilă, iar cei care promit să rezolve problemele cu pumnii trebuie izolaţi pe scena publică".

Şedinţa de plen de luni a Camerei Deputaţilor în care se dezbătea moţiunea simplă a USR a fost suspendată, după ce discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost întrerupt de George Simion, lider al AUR, care a mers la tribună şi l-a luat de braţ, având şi un schimb de replici cu Popescu.

După întrunirea Comitetului liderilor de grup, şedinţa a fost reluată, însă fără participarea ministrului Energiei, deputaţilor PSD, PNL, UDMR şi minorităţi.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Au plecat să bea o bere, era cald în sală.

    ...

    Stroie nu este ala care a dat un interviu in camasa si cravata si in chiloti? Ca doar era online si cand s-a ridicat in picioare mai sa-i scape (...) in ecran.

    ...

    Cine a promis sa-si rezolve problemele cu pumnii? La tribuna s-au impins parte in parte . Eu l-am vazut pe Popescu Hotul cum il impingea pe Simion ! Propagandist jegos si ticalos ce sti ! Ministrul nu a fost atacat explicit ci i s-a raspuns pe masura.

    Și cei care au liberalizat piața și au scumpit nejustificat energia ar trebui arestați pentru subminarea economiei naționale iar PNL ar trebui sa iasă de la guvernare pe ușa din dos a istoriei și sa fie desființat ca partid politic.

    1. Corect PNL a vandut tara multinationalelor. Am ajuns saracii europei din cauza PNL. Ne au indatorat pe trei generatii cu imprumuturile facute si au furat banii. PNL partid de hoti...

      SI PRESEDINTELE CE A FACUT CAND GUV SAU SE IMPRUMUTA PESTE POATE?!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb