IRI TRAVEL: Cum va arăta vacanţa all inclusive în vara lui 2021 şi cât va costa

Miscellanea / 25 ianuarie 2021

Cum va arăta vacanţa all inclusive în vara lui 2021 şi cât va costa

Vaccinarea populaţiei va duce la o relaxare a măsurilor de protecţie sanitară, dar asta nu inseamnă că nu va trebui să ne mai protejăm la fel de atent. Din acest motiv, turismul, care a fost cea mai afectată industrie, îşi păstrează măsurile de protecţie mai ales pentru hotelurile de pe litoralul românesc.

Cât va costa vacanţa all inclusive în 2021

Dacă înscrierile la aceste vacanţe se fac până la 31 ianuarie 2021, la hotelurile de 4 stele din Venus, o noapte de cazare în regim all inclusive va costa între 220 şi 240 de lei/ persoană, în timp ce o noapte la 3 stele costă în jur de 200 de lei/persoană.

"Sunt hoteluri care au investit foarte mult în pregătirea personalului şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi din acest motiv, pe alocuri, turiştii vor plăti mai mult. Unele hoteluri de 3 si 4 stele din staţiunea Venus, spre exemplu, vin cu preţuri cuprinse între 300 şi 330 de lei/ persoană pe noapte în regim de all inclusive", a declarat Lucian Badîrcea, CEO IRI Travel.

Pentru Cap Aurora, preţurile unei nopţi de cazare în regim all inclusive la 3 stele costă între 180 şi 200 de lei/noapte/pers., iar la 4 stele costă între 220 si 250 de lei.

În staţiunea Mamaia, hotelurile de 3 stele, în regim de all inclusive, au un preţ mediu de 250 de lei/ noapte/ persoană, în timp ce hotelurile de 4 stele vin cu preţuri medii de 440 de lei/ noapte/ pers., iar la 5 stele costurile ajung la 520 de lei/ pers./noapte.

Eforie Nord este cea mai ieftină staţiune şi anul acestea, aici hotelurile de 4 stele având cu preţ de cazare cuprins între 115 şi 150 de lei/ noapte/ pers.

Pentru Jupiter, vacanţele all inclusive de persoană/ noapte costă între 155 şi 170 de lei, iar la 4 stele, preţul mediu este de 250 de lei.

Reguli de siguranţă pentru vacanţa all inclusive în 2021

Astfel că, pentru vacanţa all inclusive din 2021 majoritatea hotelurilor şi agenţiilor de turism vor tine cont de mai multe reguli:

1. Mai multă flexibilitate privind rezervările: oferirea posibilităţii de a schimba perioada şederii, permiterea efectuării unor rezervări în avans. În cazul dorinţei de anulare, se oferă alternativa clientului de a primi fie banii înapoi (100% dacă este în perioada corectă de anulare), fie sub forma de vouchere.

2. Marcarea locurilor de aşteptare la recepţie, în restaurante, la lifturi sau în orice alt loc unde s-ar putea face aglomeraţie: marcarea şi delimitarea zonei de "distanţă fizică recomandată". Astfel, turiştii vor şti exact unde ar trebui să aştepte pentru a fi în siguranţă.

3. Instalarea de covoraşe dezinfectante, dispozitive cu gel dezinfectant, dozatoare care dezinfectează mânerele de la uşile de acces principale şi folie antimicrobiană, instalarea de dispensere touchless cu dezinfectant în receptie, restaurante, bai comunte din incinta hotelului

4. Împarţirea pe serii la mese.

5. Sunt pregătiţi pentru orice modalitate de servire a mesei (room service, catering, bufet cu servire de catre angajaţii hotelurilor a preparatelor ce nu pot fi ambalate individual, servirea meselor în intervale orare programate) pe care o vor impune Normele de funcţionare.

6. Maximizarea spaţiului din exterior, a teraselor.

7. Igienizarea locurilor de joacă pentru copii de mai multe ori pe zi

8. Adaptarea procedurilor de curăţenie în camere şi spaţii deschise.

9. Se va intensifica curăţarea camerelor pentru oaspeţi.

10. Echipamente de protectie pentru întreg personalul : mănuşi, măşti, eventual şi combinezoane sau viziere în funcţie de gradul de risc/expunere.

11. Montarea unor panouri de protecţie din plexiglas la recepţie, între client şi recepţioner, ca la vânzătorii de la supermarket.

13. Simplificarea procedurii de check în (posibilitatea implementarii unui check în online, de exemplu).

14. Unele hoteluri vor oferi în pachetul de vacanţă şi şezlonguri cu umbrelă pe plajele private pentru a reduce cât mai mult interacţiunea dintre turişti. Acestea vor putea fi folosite de familia sau cuplul respectiv pe durata întregii zile.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Bai oameni buni :)

    eu am o intrebare existentiala:  

    cum naiba o sa fac eu plaja pe nisip cu masca pe fata?  

    va dati seama ca o sa ma fac total dalmatian pe fata? ? ?  

    Voi cum v-ati bronzat cu masca? Asumand ca ati purtat-o pe plaja ?  

    Vrajeli!!! Va fi la fel, doar mai scump. Aceeasi mizerie.

    O sa stea lumea mai mult in tara si acasa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
chocoland.ro
arsc.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Ian. 2025
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8284
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2980
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8939
Gram de aur (XAU)Gram de aur419.8038

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
oaer.ro
greenenergyexpo-romenvirotec.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
solarenergy-expo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb