Istria va avea bibliotecă comunală

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Cultură / 13 iulie 2005

În localitatea Istria, din judeţul Constanţa, vor fi construite spaţii sociale, pe suprafaţa unui teren de 2.200 metri pătraţi, situat în zona străzii Primăriei, nr.12. În acest loc vor fi amenajate o grădiniţă pentru copii şi o bibliotecă comunală. Pentru selecţia unui antreprenor, Consiliul Local organizează o licitaţie publică, în ziua de 27 iulie, data limită pentru depunerea documentelor de participare fiind 26 iulie.

Grădiniţa pentru preşcolari va avea un regim de înălţime - parter, cu fundaţii continue din beton. Zidăria portantă va fi realizată din blocuri de BCA, planşeele din beton armat şi acoperişul din şarpantă de lemn cu învelitoare de ţiglă tip Lindab. Construcţia va fi alcătuită dintr-un hol de primire pentru copii, un hol de recreere, două săli de clasă, cabinet medical, grupuri sanitare, cancelarie şi vestiar personal.

Ca şi cealaltă construcţie, clădirea bibliotecii comunale va fi prevăzută cu parter şi va face corp comun cu grădiniţa. De asemenea, fundaţiile vor fi continue din beton, zidăria portantă şi planşeul din beton armat. Acoperişul va fi realizat sub formă de terasă necirculabilă, formată dintr-un hol de acces, o sală de lectură, un depozit de cărţi, un birou şi un grup sanitar.

Termenul de finalizare a pro-iectului este de 12 luni de la data emiterii de către autoritatea contractantă a ordinului de începere a lucrărilor. Garanţia de participare solicitată este 4.633 RON. Lucrările sînt finanţate de la bugetul local.

Persoanele interesate vor trebui să prezinte acte doveditoare în ceea ce priveşte eligibilitatea şi capacitatea tehnică şi economico - financiară a firmelor pe care le reprezintă. Cifra medie anuală de afaceri a acestora pe ultimii trei ani va fi de 2.780 RON, pentru fiecare an, iar perioada de valabilitate a ofertelor este de 90 de zile de data des-chiderii procedurii.

Contractul va fi atribuit societăţii care va solicita cel mai scăzut preţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb