ZIARUL BURSA

13 iulie 2005
Ediţia din 19.10.2024

Logan duce vînzările "Dacia" la peste 1 miliard de euro

Eli RomanCompanii / 13 iulie 2005

Automobile Dacia Piteşti a înregis-trat, în primul semestru din 2005, o creştere de aproape 90% a vînzărilor de autoturisme, faţă de perioada similară a anului trecut, motiv pentru care reprezentanţii societăţii estimează dublarea cifrei de afaceri în acest an.

Vom avea un nou Cod Fiscal

Andrada BusuiocCompanii / 13 iulie 2005

Schimbările Codului Fiscal vor continua cel mai probabil pînă în anul 2007, cu scopul de a armoniza legislaţia fiscală din ţara noastră cu cea din Uniunea Europeană.

Protest virtual sub semnul campaniei "Make Poverty History"

Crina ManoleMedia-Advertising / 13 iulie 2005

OpenAd.net - platformă globală pentru cumpărarea şi vînzarea online de idei nebranduite şi nepublicate din advertising, design şi marketing - a reprezentat suportul pentru organizarea unei mişcări ample ca număr de participanţi şi ca desfăşurare în timp: "Make Poverty History", protest virtual de susţinere a cauzei ţărilor subdezvoltate în faţa liderilor G8.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

"Loulis" lansează site-ul web al companiei

Crina ManoleCompanii / 13 iulie 2005

"Loulis" S.A., filiala românească a "Loulis Group" - principalul jucător pe piaţa morăritului şi panificaţiei din Balcani - lansează în această lună site-ul web al companiei în limba română: www.loulisgroup.ro.

Mai avem doar 5.000 de cercetători profesionişti

Răzvan ScărlătescuCompanii / 13 iulie 2005 /

Liderul sindicaliştilor din cercetare, Radu Minea, consideră că autorităţile manifestă un dezinteres total faţă de acest domeniu şi de viitorul său, în condiţiile în care în ţara noastră au mai rămas doar 5.000 de cercetători profesionişti atestaţi.

Ion Iliescu a prins grai

Romana PuiuleţPolitică / 13 iulie 2005

În toiul crizei politice declanşată de anunţata demisie a Guvernului, fostul şef al statului, Ion Iliescu, a ieşit ieri în public, apostrofînd clasa politică pentru felul în care gestionează problemele cu care se confruntă societatea.

Dan Voiculescu nu vrea alegeri anticipate

Cătălin OpreaPolitică / 13 iulie 2005

Liderul Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a luat poziţie ieri, într-o conferinţă de presă, faţă de ideea alegerilor anticipate, pronunţîndu-se în mod categoric împotriva acestora, pe motiv că "ţara are nevoie de stabilitate".

BCR - a şasea bancă din Europa Centrală şi de Est

Alexa TrandafirBănci-Asigurări / 13 iulie 2005 /

Banca Comercială Română s-a clasat pe locul şase între băncile din Europa Centrală şi de Est şi pe locul 332 în ierarhia celor mai puternice bănci din întreaga lume, conform unui clasament întocmit de revista britanică "The Banker".

"Credex" - o nouă companie de credite de consum

Companii / 13 iulie 2005

Cu toate că Banca Naţională promovează o politică de înăsprire a condiţiilor de creditare, lanţul de magazine "Altex" şi banca "Raiffeisen" au semnat ieri un acord de înfiinţare a companiei de credit de consum "Credex".

Noi proiecte de extindere a reţelei de telecomunicaţii

Companii / 13 iulie 2005

Direcţia de Operaţiuni Judeţene Gorj, din cadrul Romtelecom, a demarat lucrările de dezvoltare a reţelelor de telefonie din mediul rural, proiect care are drept scop final creşterea cu circa 500 a numărului de linii digitale în localităţile...

Previziuni pesimiste pentru zona euro

Macroeconomie / 13 iulie 2005

Creşterea economică a regiunii euro va scădea sub previziunile oficiale pentru acest an, pe fondul ascensiunii puternice a preţului petrolului, al stagnării încrederii consumatorilor şi al recesiunii din Italia, spun miniştrii europeni ai finanţelor.

"Münich Re" îşi reduce participaţia la "Allianz"

Alina VasiescuInternaţional / 13 iulie 2005

"Münich Re", cea mai mare companie de reasigurări din lume, vinde acţiuni în valoare de 1,1 miliarde de euro (1,3 miliarde de dolari) aparţinînd asiguratorului german "Allianz" AG, la care este acţionar, spun surse apropiate...

"Alcatel" - venituri peste aşteptări

Alina VasiescuInternaţional / 13 iulie 2005

Producătorul francez de echipamente de telefonie "Alcatel" SA raportează, pentru cel de-al doilea trimestru din anul în curs, venituri mai mari decît aşteptările în acest sens, datorită creşterii cererii pentru reţelele utilizate în...

Istria va avea bibliotecă comunală

Emilia OlescuCultură / 13 iulie 2005

În localitatea Istria, din judeţul Constanţa, vor fi construite spaţii sociale, pe suprafaţa unui teren de 2.200 metri pătraţi, situat în zona străzii Primăriei, nr.12. În acest loc vor fi amenajate o grădiniţă pentru copii şi o bibliotecă comunală.

Ofertă bogată, de terenuri, vile şi chirii în Constanţa

Dan Nedelcu, ConstanţaCompanii / 13 iulie 2005 /

Oferte de vînzare pentru terenuri sau vile de 100.000 euro sau mai mult au existat dintotdeauna în zona de litoral, cererea însă a intrat în vacanţă, iar piaţa se relaxează în acest moment, susţin agenţii imobiliari constănţeni.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo