IULIAN DUMITRESCU, PREŞEDINTELE PNL PRAHOVA: ''Vrem să devirusăm judeţul de PSD, să fie cel mai modern judeţ din România''

G.U.
Politică / 14 august 2020

Sursă foto: Senat.ro

Sursă foto: Senat.ro

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat, astăzi, după depunerea candidaturii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), că ţinta alianţei PNL-USR-PLUS este "devirusarea" judeţului de PSD şi transformarea Prahovei în cel mai modern judeţ al ţării, relatează Agerpres.

"Sunt foarte bucuros şi fericit că mi-am depus azi candidatura la preşedinţia CJ Prahova sub sigla acestei forţe politice a binelui, alianţa PNL-USR-PLIUS Prahova. Ne dorim ca prahovenii să nu mai fie nevoiţi să lupte în acelaşi timp şi contra coronavirusului şi contra ciumei roşii. Vrem să devirusăm Prahova de PSD, vrem să scăpăm Prahova de această administraţie corupă, ineficientă, înapoiată, care sufocă acest judeţ de atâţia ani de zile. Proiectul nostru administrativ este: Prahova pe primul loc. Asta înseamnă gaze, canalizare, apă,digitalizare, curăţenie, parcuri industriale. De fapt, asta înseamnă cel mai puternic şi mai modern judeţ din România", a declarat Dumitrescu.

De asemenea, preşedintele organizaţiei judeţene a USR, Mihai Poliţeanu, a reiterat faptul că pe lista de candidaţi pentru CJ a alianţei nu se află persoane cu probleme penale, foşti membri ai PSD sau persoane care se află în incompatibilitate sau în conflict de interese.

"Noi astăzi am depus 45 de dosare ale candidaţilor PNL-USR-PLUS. Din punctul meu de vedere, sunt 45 de scrisori de adio pentru PSD Prahova. Sunt foarte fericit că scriem împreună istorie în judeţul Prahova. După 20 de ani, o să scăpăm de administraţia caracatiţă a PSD, o să scăpăm de familia mafiotă Cosma şi de toţi cei care au devalizat şi şi-au bătut joc de judeţul Prahova în ultimii 20 de ani. Încă o dată, facem istorie, curăţăm judeţul Prahova de pesedism, pesedişti şi corupţie", a spus Mihai Poliţeanu.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Adica il deviruseaza de "Ciuma rosie" si il viruseaza cu "Lepra Galbena" + Covrigul 19 la pachet! Intr-adevar, "mare realizare"! "Succesuri", baiatule!

    haida bre, lasa-ne!! chiar cel mai modern? asta se vede ca isi cunoaste bine alegatorii! le vorbeste exact pe limba lor! exact ca pentru cretini!

    aveti noroc de cei care numara voturile , altfel nici un roman din zece nu v-ar alege , pdl cel mai lacom si mai nesimtit partid .intrece cu mult psd .

    Hai sictir.

    devirusarea cu...inrolarea fam. Cosma in randurile PNL, caci tocmai au fost "spalati" de justitie si sunt ca noi...

    la ce folos ? sa veniti voi cu moartea direct ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb