Jennifer Rush va concerta, în octombrie, la Bucureşti

M.M.
Cultură / 20 iulie 2010

Interpreta celei mai bune melodii a unei artiste solo - Jennifer Rush, va sosi la Bucureşti, pe 17 octombrie, pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al noului său album lansat anul acesta in luna martie - Now Is The Hour!, anunţă un comunicat al Project Events, organizatoarea show-lui. Artista va urca pe scenă pentru a ne încânta cu vocea ei inconfundabilă ce a dat viaţă unor piese precum The Power Of Love, Ave Maria, Destiny, Heart Over Mind, If You Ever Lose My Love. Show-ul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, începând cu ora 19.00.

Jennifer Rush s-a născut la New York, pe 28 septembrie 1960, sub numele de Heidi Stern. În copilărie a luat lecţii de canto şi a studiat muzica clasică. Lansarea ei a venit odată cu anii "80, aceasta înregistrând împreună cu Elton John piesa Flames Of Paradise. Câţiva ani mai târziu a lansat albumul Jennifer Rush, care i-a adus un succes nebănuit!

"The Power Of Lov"e a ajuns pe prima poziţie în topurile multor ţări ale lumii urmând ca mai apoi să beneficieze şi de numeroase remixuri, însăşi Celine Dion a realizat un cover după acest hit internaţional! În 1985, piesa a fost desemnată de Cartea Recordurilor ca fiind "Cea mai bine vândută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice". Recordul a fost doborât abia 7 ani mai târziu - în 1992, de piesa I Will Always Love You, a lui Whitney Huston.

În 1987 artista a lansat albumul Heart Over Mind, urmând ca la numai un an după această lansare să mai apară încă un disc - Passion. Pentru acest album, artista a colaborat cu nume valoroase ale industriei muzicale, cum ar fi Michael Bolton, Richie Sambora - chitaristul lui Bon Jovi. Jennifer are la activ şi featuringuri cu Michael Bolton, Placido Domingo şi Brian May - chitaristul de la Queen, cel care avea să apară mai târziu într-un top al celor mai buni 100 de chitarişti ai tuturor timpurilor, realizat de către revista Rolling Stone!

În total, Jennifer a adunat 50 de discuri de aur şi două albume double-platinum şi a lansat pe piaţă 13 albume printre care şi Now Is The Hour, care a fost lansat anul acesta, pe 5 martie. Albumul conţine 15 piese, piese ale căror compozitori sunt nume mai mult decât sonore ca Natasha Bedingfield, Alex James şi Jörgen Elofsson (responsabil pentru câteva hituri din colecţia unor nume ca Leona Lewis, Westlife sau Celine Dion). Au fost catalogate ca foarte reuşite piesele Windows şi Down On My Knees, iar la compoziţia piesei Betcha Never a participat şi Natasha Bedingfield, îmbinând pop-ul cu dance-ul într-un mod foarte inspirat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb