JLL a consiliat HTEC Group în tranzacţia de închiriere a unui spaţiu de birouri în Cluj Business Campus

F.D.
Companii / 28 iunie 2022

JLL a consiliat HTEC Group în tranzacţia de închiriere a unui spaţiu de birouri în Cluj Business Campus

HTEC Group, o companie americană de servicii tehnologice, consultanţă şi software, a semnat un contract de închiriere de spaţii de birouri în Cluj Business Campus. JLL a asistat HTEC în selectarea celui mai bun spaţiu de birouri şi în negocierea condiţiilor de închiriere, se arată într-un comunicat de presă.

"La HTEC, creativitatea întâlneşte ingineria, permiţându-le partenerilor noştri să inoveze rapid şi să creeze produse digitale originale în toate industriile. Expertiza vastă a HTEC în domeniul transformării digitale şi al inovaţiei tehnologice de ultimă oră a fost foarte căutată de organizaţiile globale care doresc să profite de capacităţile noastre pentru a le sprijini nevoile de inovare şi scalare.

Prezenţa noastră în România este crucială în planurile noastre de expansiune, deoarece avem încredere că piaţa oferă talente excepţionale care pot lucra la proiecte de ultimă generaţie pentru unele dintre cele mai mari nume din industrie", a declarat Milan Cvetkovic, Head of Expansion la HTEC Group.

Cluj Business Campus oferă funcţionalităţi diverse şi complementare şi a fost pionierul conceptului "1 minute city"; pe piaţa românească de birouri. Viziunea lor se bazează pe cooperare şi pe o strânsă interacţiune în cadrul comunităţii sale.

"Suntem încântaţi de parteneriatul cu HTEC Group şi de oportunitatea de a oferi spaţii de birouri şi experienţe la locul de muncă pentru o companie de un asemenea prestigiu. Conceptul CBC a fost conceput pentru companii care pun un accent puternic pe bunăstarea angajaţilor şi pe comunitate şi credem că acest parteneriat reprezintă o potrivire perfectă. Pe măsură ce comunitatea CBC creşte, alăturându-se unor branduri excepţionale din industria cunoaşterii, suntem inspiraţi să ne continuăm misiunea de a transforma biroul în experienţa sănătoasă, conectată şi distractivă care ar trebui să fie", a declarat Vlad Buzoianu, CEO al Cluj Business Campus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb