Joe Biden avertizează cu privire la riscul unei "apocalipse nucleare"

G.D.
Internaţional / 7 octombrie 2022

Joe Biden avertizează cu privire la riscul unei "apocalipse nucleare"

Preşedintele Joe Biden a declarat ieri că ameninţarea cu nucleară este la cel mai înalt nivel de la criza rachetelor din Cuba şi că SUA încearcă să găsească o "rampa de ieşire" pentru Rusia înainte de a începe utilizarea armelor nucleare tactice, transmite Zerohedge.

" Încercăm să ne dăm seama care este rampa de ieşire a lui Putin? Unde coboară? Unde găseşte o cale de ieşire?" A spus Biden la o strângere de fonduri în New York pentru Comitetul Senator Democrat de Campanie la casa din New York a lui James Murdoch, fiul preşedintelui News Corp., Rupert Murdoch.

"Nu glumeşte când vorbeşte despre potenţiala utilizare a armelor nucleare tactice sau a armelor biologice şi chimice , pentru că armata lui este, aţi putea spune, cu performanţe semnificativ mai mici", a adăugat Biden, potrivit Bloomberg . "Nu cred că există posibilitatea de a folosi cu uşurinţă arme nucleare tactice".

Sunt comentariile lui Biden legate de motivul pentru care administratorul său cumpără medicamente anti-radiaţii de până la 290 de milioane de dolari?

Putin şi-a reînnoit ameninţările nucleare în timp ce a anunţat anexarea teritoriului ucrainean, pe care Rusia nu le controlează, dar şi cu chemarea a 300.000 de rezervişti pentru a-şi consolida invazia. "Când integritatea teritorială a ţării noastre este ameninţată, cu siguranţă vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie pentru a proteja Rusia şi poporul nostru ", a spus Putin într-un discurs naţional televizat. " Acesta nu este o cacealma", potrivit Bloomberg.

Limbajul îngrozitor al lui Biden vine în contrast puternic cu Jake Sullivan, consilierul său pentru securitate naţională, care a spus săptămâna trecută că SUA nu vor lua în serios ameninţările lui Putin.

"Nu vedem în prezent indicii despre utilizarea iminentă a armelor nucleare", a spus el. "Desigur, monitorizăm acest lucru cu atenţie şi rămânem în strânsă consultare cu aliaţii şi partenerii".

Sullivan a adăugat că SUA au avertizat cu privire la consecinţe grave dacă Rusia foloseşte arme nucleare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Putin nu a amenințat folosind direct cuvantul "arma nucleară", dar într-adevăr a rezultat așa ceva din poziția sa.

    În schimb, Zele consideră necesar, așa cum a declarat ieri, un astfel de atac împotriva Rusiei. 

    Adică americanii să isi incordeze mușchii și să arunce primii cu bombardeaua. 

    A se vedea cele spuse de Zele ieri unor australieni.

    Această marionetă este iresponsabilă. 

    1. DACA O SA MURIM , O SA MURIM DIN CAUZA LUI BIDEN SI A AMERICII !!!!!!!!!!!!! SE BAGA MEREU , PE FATA GLOBULUI PAMANTESC , UNDE NU-I PRIVESTE , UNDE NU E TREABA LOR , ATATA , BATJOCORESC , AMENINTA , INTARATA LA RAZBOI DIVERSELE PARTI , TRIMIT ARMAMENT SI MUNITIE , CU-I LE CONVINE , TOT EI AI INTARATA SI PE CHINEZI ; ZIC CA ARMATA SUA , V-A INTRA IN LUPTA ALATURI DE TAIWAN , DACA CHINA INDRAZNESTE SA ............. ACUM , AMENINTA EI CU ARMELE NUCLEARE , CU CONSECINTE '''''' DE NEINCHIPUIT !!!!!!!! ''''''''. SANTEM INCONJURATI DE NEBUNI ??????????? EU , ZIC CA DA !!!!!!!!!!!!!!! ORICUM , AMERICA ARE AMBITIA DE A DEVENI ''''''' MARELE PADRINO !!!!!!!!!! '''''''', ''''''''' CAPPO DE ' L TUTTI CAPPII '''''''', STAPANII GLOBULUI PAMANTESC , CU RESTUL TARILOR CAZUTE LA PICIOARELE LOR !!!!!!!!!!!!!!!!! A-SI DA SEAMA DE ASTA , SI COPILUL DE SCOALA !!!!!!!!!!!!!!!!! CE-O SA FIE IN VIITOR ????????? CRED CA N-O SA FIE BINE DE OMENIRE !!!!!!!!!!!!!!!!!! PREA MULTI CARE COMANDA ACUM PE PAMANT , TREBUIE SA AJUNGA MAI INTAI , IN SPITALELE DE PSHIATRIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SUA dupa ce a impanzit europa cu rachete nucleare

    prin NATO, 

    Joe Biden avertizează cu privire la riscul unei "apocalipse nucleare"

    absolut penibil, iar ne iau de prosti 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb