Joe Biden laudă eforturile de vaccinare împotriva covid-19 a ale lumii şi ale Americii

S.B.
Internaţional / 3 august 2021

Joe Biden laudă eforturile de vaccinare împotriva covid-19 a ale lumii şi ale Americii

Peste 100 de milioane de vaccinuri împotriva covid-19 au fost distribuite în lume, iar 70% dintre americani au fost vaccinaţi cu cel puţin o doză de vaccin anticovid, îşi prezintă marţi bilanţul Joe Biden, în contextul unei răspândiri rapide a variantei indiene (delta) a SARS-CoV-2, informează news.ro.

Casa Albă anunţă marţi într-un comunicat, în care laudă "generozitatea americană", că Statele Unite au donat lumii mai multe vaccinuri anticovid decât "toate celalte ţări la un loc".

Într-un discurs prevăzut la ora locală 15.45 (22.45, ora României), preşedintele american "urmează să sublinieze (acest) aspect crucial al efortului nostru de a pune capăt pandemiei covid-19 - oprirea răspândirii virsului în strănătate", anunţă un oficial de la Casa Albă.

Statele Unite au expediat 111.701.000 de doze în peste 60 de ţări - majoritatea prin intermediul iniţiativei internaţionale Covax, dar şi în colaborare cu parteneri precum Uniunea Africană (UA) sau Comunitatea Caraibelor (CARICOM).

Principalii beneficiari, până în prezent, sunt Indonezia (opt milioane de doze), Filipinele şi Columbia (şase milioane de doze sau mai mult) sau Vietnamul, Pakistanul, Bangladeshul şi Africa de Sud (cinci milioane sau peste).

Aceste donaţii "sunt doar începutul", subliniază în comunicat Casa Albă.

Începând de la sfârşitul acestei luni, Statele Unite urmează să înceapă să expedieze cele 500 de milioane de doze de vaccin Pfizer pe care le-au promis unui număr de 100 de ţăriîn curs de dezvoltare.

"Statele Unite nu şi-au folosit şi nu-şi vor folosi vaccinurile pentru a obţine favoruri de la alte state", dă asigurări Casa Albă, în contextul în care China sau Rusia sunt suspectate de faptul că-şi folosesc distribuţia de vaccinuri în scopuri diplomatice.

La nivel naţional, Joe Biden urmează să sublinieze din nou necesitatea ca americanii să-şi primească dozele, în contextul în care campania de vaccinare acclerează din nou, după ce a scăzut la începutul verii.

Biden urmează să evoce "iniţiative recente din sectorul privat în vederea asigurării securităţii locului de muncă, prin impunerea vaccinării, o tendinţă pozitivă de accelerare a vaccinării mai ales în regiunile cu o incidenţă puternică, şi formidabilul efort al americanilor la nivel local".

Întreprinderi mari - ca Disney, Google şi Facebook - vor să îşi oblige angajaţii să se vaccineze.

Statele Unite au atins luni pragul de 70% de adulţi vaccinaţi cu cel puţin o doză de vaccin împotriva covid-19, la aproape o lună de la data stabilită de către preşedinte, care spera să sărbătorească această etapă la 4 iulie, de Ziua Naţională.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Vladimir Kvachkov: Covid-19 este o operațiune globală de reducere a populației.

    Analiza unui fost colonel rus de informații 

    Vladimir Kvachkov este fost colonel în Serviciul de Informații Militare din Rusia (GRU) și doctor în științe militare. Un videoclip în care este intervievat de un jurnalist rus a început să devină viral pe Internet după ce a fost încărcat pentru prima dată pe YouTube pe 25 martie 2020. Cu toate acestea, declarațiile sale au început în curând să fie cenzurate de diferitele platforme sociale și videoclipul eliminat, în mijlocul unui climat de cenzură nemaivăzut până acum, care sfârșește prin a da motivul multor lucruri susținute de Kvachkov în interviu. Printre altele declarații controversate, fostul colonel a avertizat că urgența cu coronavirus va fi utilizată la nivel global cu două obiective principale: aplicarea mecanismelor de control și reducerea populației. 

    Daniel Estulin: "El Coronavirus es un arma biológica de la élite" 

    O opinie care coincide cu cea a unui alt analist rus de informații, Daniel Estulin, care de luni de zile explică că interesul puterilor globale de a conduce toate eforturile către „soluția magică” a unei vaccinări în masă, ar avea ca obiectiv modificarea capacitatea de fertilitate umană. 

    Principalele declarații ale lui Vladimir Kvachkov în interviul cenzurat: 

    „Fenomenul coronavirusului (COVID 19), care a fost descris în mod fals ca o pandemie, trebuie examinat din perspectiva Puterilor Globale: Puteri religioase, Puteri politice, Puteri financiare, Puteri economice și Puteri naționale. Coronavirusul trebuie considerat o strategie globală. Exact asta trebuie să ne gândim la coronavirus. Sunt exerciții de comenzi militare asupra oamenilor de către puterile ascunse care controlează Umanitatea. Acesta este adevăratul obiectiv al crizei de sănătate a coronavirusului (COVID 19) ”. 

    Scopul puterilor oculte și sioniste este de a reduce populația lumii. Aceasta este ideea sa fixă, de a reduce populația lumii. Ei cred că există prea mulți oameni normali pe lume. Pentru ei, trebuie să existe aproximativ 100.000.000 de oameni care comandă și maximum 1.000.000.000 de oameni care îi servesc ca sclavi. În acest fel, vor putea trăi în bogăție pe pământ. Pentru că noi, oamenii obișnuiți, suntem prea mulți ”. 

    Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară pe care a provocat-o coronavirusul sunt la fel de strâns legate între ele într-una și în cealaltă. Scopul său este să interzică mișcările oamenilor din întreaga lume și să abolească libertățile umane. Acestea urmăresc să limiteze drepturile și libertățile și să înspăimânte oamenii ””. 

    „Primul obiectiv este reducerea populației mondiale. Este o țintă satanică. Al doilea obiectiv este de a prelua puterea, iar al treilea are legătură cu finanțele și controlul economiei ”. 

    „Știm deja obiectivul financiar, cel puțin cei dintre noi care urmăm această problemă cu coronavirusul. Acum, pentru orice produs este pe piață – vă rog să-mi dați creionul pentru o clipă – … Să presupunem că acest creion valorează un dolar SUA sau o rublă rusă. Pentru fiecare creion, de 20 de ori această valoare a fost emisă în numerar, în bilete la ordin sau în acțiuni sau alte instrumente financiare derivate ”. 

    „Ceea ce vreau să spun este că, dacă luați adevărata valoare a creionului, adică un dolar sau o rublă, veți vedea că s-au creat diferite hârtii care depășesc de 20 de ori valoarea inițială a unui dolar sau a unei ruble. Acesta este modul în care relația economică și financiară a trecut de la economia reală la o economie virtuală. Este o bulă financiară. Și asta se adaugă, din câte știu eu, de la un pătrilion la 200 de miliarde de dolari. Este un balon care trebuie dezumflat. Rezerva Federală SUA, cred pentru februarie, a dictat o dobândă de 0% pentru depozite. Astăzi, în multe țări, acestea au chiar o rată a dobânzii negativă. Ceea ce înseamnă că, dacă faci un depozit de 100 de dolari, aceștia îți vor da în jur de 90 sau 95 de euro în schimb. Cel puțin o să-ți păstrezi banii. Chiar acum ne acordă dobânzi negative la depozitele de bani. Deci, acea bogăție trebuie dezumflată. Dar cum? Din nou prin această artificială criză internațională. Vedem economia prăbușită ”. 

    „Puterile ascunse au creat atacurile din 11 septembrie 2001 în Statele Unite și acum au nevoie de un alt pretext pentru a-și spori controlul asupra umanității. De aceea au creat coronavirusul. Deci, este evident că oamenii de știință chinezi au creat acest coronavirus (COVID 19) și l-au răspândit intenționat, inițial în Wuhan, China. De acolo cele două tulpini diferite. În China, când a început coronavirusul, aceștia s-au împiedicat de coronavirus. Așa că tovarășul Xi s-a dus la Wuhan, China și acolo, a pus fracțiunea pro-americană în locul lor. În China, totul nu este calm. Există o fracțiune patriotică apropiată de noi rușilor, condusă de Xi Jinping și o altă fracțiune care este în favoarea statului profund chinez (statul profund globalist), compus din foști membri ai Partidului Comunist Chinez, care este mai mult orientat către bani [burghezia comunistă globalistă chineză], care sunt cei care, desigur, au folosit coronavirusul din Wuhan pentru a obține puterea politică și puterea economică. Și, în consecință, coronavirusul sa încheiat în China. De atunci, coronavirusul (COVID 19) a dispărut în China și s-a răspândit în Europa ”. 

    Ne injectează propagarea psiho-informativă. Este o operațiune a puterilor mondiale comandată de mass-media în serviciul puterii sioniste deghizate în liberali. Ei sunt cei care creează teroare acum. De aceea trebuie să ne ocupăm de acest fenomen al coronavirusului (COVID 19) în același mod ca și cum ar fi să ne confruntăm cu o operațiune militară ”. 

    „Coronavirusul are și a patra dimensiune, cea economică: 

    1-. Primul este religios, distrugerea oamenilor; reducerea populației mondiale. 

    2-. Al doilea este stabilirea controlului asupra Umanității. 

    3-. Al treilea este de a dezumfla balonul financiar. 

    4-. Iar al patrulea este reducerea dimensiunii sale geoeconomice ”. „Vă spun asta din perspectiva unui comandament al Centrului de Apărare pentru Studii Strategice al Statului Major Rus. Aceasta este perspectiva mea asupra situației actuale a coronavirusului (COVID 19) ”. 

    1. pai... eu propun asomarea (ca la porci) celor ce se ocupa de inspaimantarea oamenilor si terorizarea lor cu un virusache cu mortalitate de 0.5%

    Mai, eu nu inteleg... de ce nu se incheie un acord interguvernamental intre Romania si SUA (de genul alora de achizitie de armament care ocolesc obligatia legala de offset in beneficiul Romaniei) prin care sa le donam niste milioane de doze de vaccin care stau si zac prin frigidere, ca tot nu se vaccineaza nici drku pe la noi.

    Ar fi o dovada de fratie fata de America.  

    Acum cateva luni SUA era singura mare putere care nu dona absolut nici un vaccin pentru ca voia sa-si vaccineze propria populatie. UE dona, chiar si Rusia si China mai donau pe la unii dar SUA dona 0.

    Cand au vazut ca ating un platou pe plan intern si ca practic o sa aiba, ca si la noi, vaccinuri prea multe abia atunci au inceput sa mai doneze. 

    Asa ca mai usor cu gratularea. SUA a fost cea mai egoista super-putere. Daca era Trump presedinte ar fi dat vina pe el, dar uite ca asa a fost si acuma. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb