JTI România, "Angajator de top" pentru al şaptelea an la rând

D.F.
Companii / 3 martie 2020

JTI România, "Angajator de top" pentru al şaptelea an la rând

JTI România este "Angajator de top" (Top Employer) pentru al şaptelea an la rând. Certificarea reprezintă o recunoaştere a condiţiilor excelente de muncă oferite de JTI şi a celor mai bune practici în resurse umane, evaluate de Top Employers Institute, arată un comunicat remis Redacţiei.

Evgeny Nikolsky, General Manager JTI Romania, Moldova şi Bulgaria, a declarat: "Vreau să dedic acest premiu important fiecăruia dintre cei peste 1.200 de angajaţi. Dincolo de toate, ei sunt cei mai buni ambasadori ai noştri şi ei fac ca JTI să fie un Angajator de top. Datorită abilităţilor, dedicării şi determinării lor, JTI poate îndeplini ceea ce îşi propune. Compania se bazează pe angajaţi pentru realizarea obiectivelor şi are grijă de oameni în toate ţările în care este prezentă. Certificarea Top Employer recunoaşte nu doar ceea ce am făcut bine până acum pentru oamenii noştri, dar reprezintă, de asemenea, un angajament de a continua să trăim valorile companiei, să investim în viitorii lideri, să fim responsabili faţă de angajaţi şi societate".

JTI este una dintre cele 18 companii din România, certificate Top Employer. JTI virează anual la bugetul de stat circa 800 de milioane euro, dat fiind că aproximatv 75% din preţul unui pachet de ţigarete reprezintă accize, TVA şi alte taxe, mai informează sursa.

JTI a primit certificarea Top Employer la nivel global, în cadrul unei ceremonii care a avut loc recent la Amsterdam. Cercetarea derulată de institutul Top Employers a confirmat practicile de resurse umane ale companiei din 63 de entităţi aflate în 58 de ţări. Analiza are la bază 100 de întrebări care cuprind 600 de practici de resurse umane, din zece domenii: strategia privind talentele, planificarea forţei de muncă, atragerea talentelor, integrarea noilor angajaţi, training şi dezvoltare, managementul performanţei, dezvoltarea leadershipului, managementul carierei şi al succesiunii, beneficiile, cultura organizaţională.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb