JTI România lansează Logic Compact

A.I.
Comunicate de presă / 7 ianuarie 2019

JTI România lansează Logic Compact

JTI România lansează Logic Compact, ţigaretă electronică disponibilă începând de astăzi într-o serie de magazine din Bucureşti şi online.

"Logic Compact, lansat recent în Marea Britanie, a fost foarte bine primit de consumatori, iar România este acum a doua ţară în care produsul este prezent. Ne bazăm pe moştenirea japoneză şi expertiza globală, ca urmare calitatea este pe primul loc în tot ceea ce facem. Vom aplica aceleaşi standarde înalte şi acum, la intrarea în categoria produselor pentru vapat, în România", a declarat Mark Rock, General Manager JTI România, Moldova şi Bulgaria.

Logic Compact este un dispozitiv de tip "închis", cu capsule care se înlocuiesc. Produsul este disponibil în trei culori metalizate (gri, albastru, roz auriu). Capsula se ataşează magnetic la dispozitiv, la fel ca un încărcător de baterie. Lichidul cu nicotină din capsulele Logic Compact, produs în Uniunea Europeană, va avea patru arome: tutun, mentol, fructe de pădure şi cireşe (tobacco, menthol, berry mint, cherry).

Recent, un raport al Ministerului Sănătăţii din Marea Britanie a confirmat, pe baza dovezilor ştiinţifice disponibile, că ţigaretele electronice au un potenţial de risc redus.

"Creşterea segmentului produselor pentru vapat reflectă o schimbare profundă în stilul de viaţă al oamenilor. Pentru noi, la JTI, viitorul categoriei produselor cu risc redus înseamnă inovaţie, care răspunde cerinţelor consumatorilor adulţi. Întreaga noastră activitate se concentrează pe consumatorul adult, despre care suntem ferm convinşi că trebuie să aibă libertatea de a alege din toată gama de produse convenţionale din tutun sau de nouă generaţie", a explicat Mark Rock.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb