"Kandia-Excelent" Bucureşti - randament de 74,59%, în ultima lună

M.M.
Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 27 februarie 2007

Acţiunile producătorului de dulciuri "Kandia Excelent" Bucureşti tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul EXC, s-au dovedit, ieri, a fi cel mai bun plasament financiar realizat în urmă cu o lună. Cotaţia titlurilor EXC (exprimată în euro) a înregistrat, în perioada 26 ianuarie - 26 februarie, o creştere de 74,59%.

Indicele BET-FI (exprimat în euro) care reflectă evoluţia de ansamblu a preţurilor acţiunilor celor cinci societăţi de inves­tiţii financiare tranzacţionate la BVB s-a depreciat, în ultima lună, cu -1,23%, în timp ce BET (indicele celor mai lichide zece acţiuni cotate la BVB) a crescut cu 5,08%.

Rezultate pozitive au obţinut şi investitorii care şi-au plasat banii în fondurile mutuale. Astfel, Fondul Oportunităţi Naţionale a oferit, ieri, celor interesaţi în astfel de plasamente, o creştere a economiilor lor cu 6,81 procente, raportat la moneda europeană, dovedindu-se a fi cel mai bun plasament financiar de profil, din ultima lună.

Persoanele care, cu o lună în urmă, au ales să îşi utilizeze economiile pentru constituirea de depozite bancare în lei la "Libra Bank" şi la "Finans­bank", au obţinut, ieri, un beneficiu de 1,62% din suma depusă, raportat la euro şi un procent de 0,33 din suma depusă la "Banca Comercială Carpatica" şi "Libra Bank" pentru constituirea depozitelor în moneda europeană.

Valoarea aurului a crescut, în perioada de referinţă, conform raportărilor Băncii Naţionale, cu 4%, raportat la moneda europeană. Însă persoanele care, în ultima lună, nu şi-au utilizat resursele băneşti au înregistrat, ieri, un randament de doar 0,95% din sumă, raportat la moneda europeană.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb