Kaspersky introduce noua sa linie de produse "Kaspersky Next"

F.D.
Companii / 10 aprilie

Kaspersky introduce noua sa linie de produse "Kaspersky Next"

Kaspersky introduce noua sa linie de produse "Kaspersky Next", care combină protecţia robustă la nivel endpoint cu transparenţa şi viteza EDR (Endpoint Detection and Response), alături de vizibilitatea şi instrumentele puternice ale XDR (Extended Detection and Response). Clienţii pot alege acum unul dintre cele trei niveluri de produse adaptate cerinţelor lor de business, complexităţii infrastructurii lor IT şi resurselor disponibile, conform unui comunicat de presă al companiei.

Pe fondul peisajului ameninţărilor cibernetice în continuă evoluţie, este vital pentru companii să aibă o soluţie cuprinzătoare de securitate cibernetică în care să aibă încredere şi pe care să se bazeze pentru o protecţie eficientă. Potrivit Enterprise Strategy Group's XDR and SOC Modernization Report, companiile încă se luptă să găsească instrumente de securitate a informaţiilor care să poată detecta şi investiga ameninţările avansate la timp.1 În calitate de companie lider inovatoare şi tehnologică, Kaspersky îşi dezvoltă continuu soluţiile pentru a răspunde tuturor cerinţelor de securitate cibernetică ale companiilor, ajutându-le să creeze cadre de securitate cibernetică fiabile.

Kaspersky Next este o nouă linie de produse de securitate cibernetică care include protecţie robustă la nivel endpoint, bazată pe capabilităţi AI şi depăşeşte clasicul EPP (Endpoint Protection Platform), reunind EDR şi XDR pentru clienţii corporativi de orice dimensiune şi din orice industrie. Fiind cele mai avansate şi eficiente soluţii de securitate cibernetică, EDR şi XDR ajută companiile să facă faţă atacurilor mai răspândite, evazive şi mai sofisticate, oferind companiilor vizibilitate totală, control, răspuns rapid şi detectare proactivă a ameninţărilor.

Kaspersky Next permite atât instalări în cloud, cât şi on-premise. Companiile îl pot gestiona fie printr-o consolă simplificată pentru a îndeplini rapid sarcinile principale de securitate cibernetică, fie printr-o consolă de nivel enterprise, cu controale mai granulare şi monitorizare avansată.

Noua linie de produse ajută companiile să construiască funcţii esenţiale de securitate cibernetică, pentru a oferi protecţie robustă împotriva multiplelor tipuri de ameninţări cu care se confruntă cel mai mult, cum ar fi ransomware, malware şi breşe de date, şi pentru a evita infectarea infrastructurii prin Business Email Compromise, atacurile lanţului de aprovizionare, exploatările şi alte vulnerabilităţi.

Kaspersky Next include mai multe funcţii de automatizare, precum monitorizarea şi blocarea în cloud, gestionarea vulnerabilităţilor şi a patch-urilor, scanarea IoC (Indicator of compromise) şi manuale care ajută companiile nu numai să sprijine detectarea şi remedierea eficientă a ameninţărilor complexe şi noi, dar şi să reducă semnificativ efortul echipelor de securitate cibernetică prin reducerea la minimum a numărului de sarcini de rutină legate de securitatea cibernetică.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb