KeyVision, soluţia software dedicată exclusiv avocaţilor, selectată de ONV LAW

F.A.
Comunicate de presă / 19 iunie 2013

KeyVision, soluţia software dedicată exclusiv avocaţilor, a fost selectată de societate de avocatură Oglindă Nemes Voicu (ONV LAW) pentru asigurarea unui management eficient al dosarelor, clienţilor, pontajului şi facturării, cât şi pentru acces rapid la rapoarte complete privind evoluţia firmei, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Contractul semnat la începutul acestei luni are ca obiectiv înlocuirea aplicaţiei de pontaj existente cu o platformă puternică care să permită gestionarea integrată a activităţii de pontaj, facturare, clienţi, contracte, dosare şi termene de instanţă. În plus, soluţia KeyVision va asigura, pe lângă un set de rapoarte detaliate, un tablou de bord care evidenţiază grafic situaţia la zi a firmei, incluzând detalii despre facturare, restanţe, neîncasate, clienţi activi, eficienţă şi productivitate.

Radu Nemes, Partner ONV LAW, a declarat: "Am ales KeyVision ţinând cont atât de nevoile actuale, cât şi de planurile noastre de dezvoltare. De aceea am pus accent pe flexibilitate, uşurinţă în utilizare şi capacitatea de a oferi analize şi rapoarte de eficienţă. În plus, clienţii noştri sunt întotdeauna pe primul loc şi faptul că putem urmări mult mai rapid stadiul proiectelor şi al dosarelor a fost un important atu. Mai mult, cu ajutorul KeyVision am centralizat informaţiile despre întreaga activitate într-o singură bază de date şi am redus foarte mult timpul destinat revizuirii pontajelor, facturării şi rapoartelor pentru clienţi".

ONV LAW este o societate de avocaţi cu peste zece ani de existenţă în piaţa de avocatură din România. Membră activă a alianţei internaţionale de societăţi de avocatură Legal Netlink Alliance, ONV LAW oferă servicii de consultanţă juridică multi-jurisdicţională: litigii, arbitraje comerciale, fuziuni şi achiziţii, asigurări, energie regenerabilă, proprietate intelectuală, imobiliare, dreptul muncii sau drept societar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb