KIM planifică lansarea unui nou produs software şi începe negocierile pentru o nouă rundă de finanţare

S.B.
Companii / 9 februarie 2022

KIM planifică lansarea unui nou produs software şi începe negocierile pentru o nouă rundă de finanţare

KIM, compania românească de soluţii software, finanţaţă de investitorul Andrei Pitiş în 2021, a înregistrat o creştere cu 63% a business-ului anul trecut, comparativ cu perioada similară.

În anul 2022, la aniversarea de 10 ani pe plan local, KIM începe negocierile pentru ac-cesarea unei noi runde de finanţare şi planifică lansarea unui nou produs, care va uşura adopţia digitalizării şi automatizării proceselor în cât mai multe business-uri, atât din punct de vedere financiar cât şi tehnologic. Previziunile financiare pentru următorii 3 ani plasează compania la încasări de peste 10 milioane de euro.

"În cei 10 ani de activitate am clădit baze solide ale business-ului, dar cred că anul 2022 va fi unul important în istoria companiei. Urmărim să lansăm un nou produs de automa-tizare care va fi uşor de integrat şi va putea fi achiziţionat pe bază de abonament, vom continua direcţia începută de a scala şi livra soluţii software de automatizare a proceselor de business şi pe pieţele internaţionale. Suntem deja în discuţii şi negocieri pentru at-ragerea unei runde de finanţare prin filiera fondurilor VC, prin care să ne mărim cota de piaţă a produselor pe care le dezvoltăm", a declarat Vicenţiu Corbu, Fondator şi CEO KIM.

În 2021, KIM a a reuşit standardizarea tuturor produselor în proporţie de 90%, care acum se integrează cu sistemele existente ale beneficiarilor, putând astfel să se adreseze tu-turor clienţilor care au deja astfel de sisteme, fără a fi nevoie să le schimbe. Soluţiile de automatizare KIM elimină complet procesul de introducere manuală a datelor, oferind în acelaşi timp vizibilitate în timp real a întregii activităţi din teren.

"Împinse de pandemie, companiile au descoperit că prin automatizare se pot deschide noi orizonturi, noi oportunităţi, iar creşterea poate fi fenomenală. Noua dinamică a fost un semnal de alarmă pentru eficientizarea business-urilor astfel încât să facă faţă unor astfel de şocuri. Pentru unele companii, o planificare automatizată poate fi vitală în a face faţă noilor exigenţe ale pieţei. Iar KIM a reuşit să umple golul dintre activităţile offline şi sis-temele digitale, prin algoritmi de AI, tehnologii mobile, QR sau NFC. Am automatizat pro-cesele din teren şi am sincronizat datele colectate cu sistemele ERP existente. Astfel, urmărim transparent şi în timp real operaţiunile de producţie şi depozitare, utilizarea efi-cientă a personalului, a echipamentelor şi a materialelor, recalculăm şi ajustăm timpii de lucru pe baza comportamentelor reale ale angajaţior" a completat antreprenorul Vicenţiu Corbu.

Milestones KIM în 10 ani de activitate:

În anul 2014 - prima implementare a unei soluţii bazate pe tehnologia NFC în industria de petrol şi gaze. Câştigarea Seal of Excellence în programul Horizon 2020 al Uniunii Europene

Realizarea de studii de piaţă în vederea dezvoltarii proprilor produse software

Dezvoltarea şi lansarea mai multor produse dintre care 3 cu grad de adoptie ridicat

Participarea la evenimente naţionale şi internaţionale recunoscute (Hannover Messe, Demo Metal, Web Summit) şi promovarea produselor construite.

Digitalizarea a 8 fabrici de producţie, intrarea în parteneriat cu 6 multinaţionale şi 20+ de IMM-uri din România

Intrarea pe 5 pieţe europene

Salvarea a peste 1 milion de ore manoperă în fiecare an

Economisirea a peste 20.000 de tone de materiale

Reducerea cantităţii de materie primă utilizată în procesele de producţie cu 20-40%

Intrarea în acţionariat a lui Andrei Pitiş, prin Simple Capital şi tranziţia către Product De-velopment

Dezvoltarea unei strategii de marketing coerente şi finalizarea cu succes a procesului de rebranding

Înainte de a dezvolta propria afacere, Vicenţiu Corbu a fost implicat într-o serie de proiec-te IT internaţionale, alături de compania franceză Corobor Systems: digitalizarea sis-temului de monitorizare a traficului aerian din Vietnam, implementarea unui sistem de climatologie in Iran, iar în Pakistan, dezvoltarea unui sistem de avertizare de tsunami.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb