KLAUS IOHANNIS:  Eu îmi doresc foarte mult ca moţiunea de mâine din Parlament să fie încununată de succes

V.I.
Politică / 9 octombrie 2019

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că îşi doreşte foarte mult ca moţiunea de cenzură să fie încununată de succes, iar "acest guvern eşuat, acest guvern în derută" să plece acasă.

Iohannis a participat, miercuri, la Adunarea Regională a PNL Bucureşti-Ilfov şi a atacat din nou PSD.

Şeful statului a spus că foarte mulţi se întreabă când începe reconstrucţia României.

"Începem prima fază mâine, după ce cade Guvernul Dăncilă. Ca să fiu foarte clar, ca să nu încapă îndoială şi să nu capete glas cârcotaşii, e plin de ei peste tot, şi acolo, şi acolo, adică şi în stânga şi în dreapta, nu vă faceţi iluzii... Eu îmi doresc foarte mult ca moţiunea de mâine din Parlament să fie încununată de succes. Acest guvern eşuat, acest guvern în derută trebuie să plece acasă. Iar voi sunteţi cei în jurul cărora se va construi un guvern care asigură o tranziţie serioasă, ordonată, până la alegerile parlamentare", a spus Iohannis.

Şeful statului a afirmat că Guvernul Psd "face atâta rău României".

"Cum am putut noi să ajungem să fim conduşi de acest PSD deraiat, debusolat şi să avem un guvern care face atâta rău României. Dragii mei, PSD a condus marea majoritate a anilor din ultimii 30 de ani, dar ce şi-au permis în ultimii trei ani este nemaivăzut şi nemaiauzit. PSD-ul, în realitate, este principala piedică în dezvoltarea României, PSD-ul

a ajuns la putere după alegeri, fiindcă lumea nu s-a dus şi - dacă vrem să fim foarte sinceri - poate şi noi puteam să lucrăm mai mult, să fim mai activi, să fim mai convingători şi să-i ducem pe români la vot în decembrie 2016. Poate de data aceasta reuşim un pic mai mult fiindcă ne-am săturat cu toţii de acest PSD, care a promis marea cu sarea românilor şi imediat după ce au ajuns la putere s-au apucat să facă ce ştiu ei mai bine: să ocupe funcţii în stat cu persoane de multe ori incompetente, dar de fiecare dată supuse conducerii PSD-iste. S-au apucat, dragii mei, să te destructureze şi să acapareze marile sisteme publice ale României şi ce au realizat? Au realizat ceva inimaginabil. O involuţie a României într-o perioadă în care am fi avut atâtea şanse de dezvoltare, am fi putut, dacă nu ne-am fi împiedicat de acest PSD, să fim în rând cu naţiile mari ale Europei. Europa ne respectă, Europa ne doreşte", a mai afirmat şeful statului.

Acesta susţine că PSD a "condus pe contrasens" şi doar intervenţia sa a făcut ca lucrurile să nu fie mai rele.

"PSD-ul a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu românii şi acolo au rămas şi ne-au blocat. Ce am făcut eu în acest timp? Eu am făcut tot ce a putut să facă preşedintele României. Nu îmi place să mă laud, nu sunt omul cuvintelor mari, dar dacă tot ne-am uitat la filme video, pe cei doi elefanţi de la început, i-am alungaţ, nici amnistie şi graţiere nu au reuşit, nici codurile penale nu au reuşit să le strice aşa cum şi-au imaginat şi să nu credeţi că nu au reuşit fiindcă le-a venit mintea la cap, m-am suit eu în capul lor. Şi legile justiţiei, mai ştiţi de câte ori le-am trimis înapoi în Parlament, la Curtea Constituţională? Nu au ieşit perfecte, dar au ieşit totuşi departe de ce şi-au propus ei. A rămas treaba cu secţia specială de rezolvat, o rezolvăm şi pe asta", a mai spus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Tovarase presedinte #nuam facut nimic in ultimii cinci ani, ..... cum suna "aia" ...despre independenta justitiei care ne-o tot bagi pe git!!!...daca declaratia ta de mai sus, clara si fara echivoc, este sa te implici in desfiintarea Sectiei SIIJ care investigeaza procurorii tai aserviti si abuzivi. Aceasta este explicatia sincronizarii declaratiei celor 7 magistrati (mai precis procurori) hastagisti #rezist membrii ai CSM, care ieri boicotau sedintele de plen ale CSM si cereau sesizarea CCR ptr conflict de interese cind V. Dancila a devoalat ca motiunea si caderea Guvernului are ca bataie medie desfiintarea Sectiei SIIJ. Cita ipocrizie.... (ca la mizerabilul mosneag Mihail Sora fostul consilier al Anei Pauker)

    Joianis (mai ales ca maine e chiar joi)..... ce te faci daca nu trece motiunea??? 

    DOAMNA PRIM AR, în capul tău sec și plin de ura și dezbinare ai numai filme video ceea ce a făcut IUBIȚII TAI cu tine de au ris, și nemții tai de tine de la DEUTSCHE WELLE(VALURILE GERMANIEI) cind îl pupai, pe JUNKER și ii cădea sila și el nu te primea sa i stai în genunchi ca era în public. Unde îți sunt LIBIDINOȘI și FLAMANDE LE, DISPERATELE TALE SLUGI(HOTS NEWS, ZIARE.COM, CAPITAL, și lista e lunga) care nu lasă să treacă o zi sa nu scrie desigur MINCIUNI și nu mai oboseau sa ți aducă în fiecare zi OSANALE ca tu W. C. UL PUBLIC AL EUROPEI o sa ii iai locul lui DOMNUL TUSK. Degeaba te ai dat tu pe lingă el lai invitat pe banii noștri în ROMÂNIA ca el nu ii ca tine SUGALAU, BULANGIU, POPONAR. Ce sa i faci GHINION. Acum vezi și tu ca au trecut 5 ani de zile și singur te întrebi cit rău și cit ai blocat tara cu răutatea ta NAZISTA, FASCISTA, HITLERISTA. Iai spus lui PONTA sa plece și el sa încăpăținat și nu a vrut sa plece ba din contra tia spus ca tu ai fost la BRUXELLES citez ca MUTA ÎN HORA și tu ai spus ca DOMNUL PONTA sa nu uite ca are un DOSAR PENAL și ce a urmat. Ai dat foc la tara. Ai COMANDAT MASACRUL DE LA COLECTIV pentru o BUCATA DE CIRNATCUPAR BELIT ȘI DOUA OUA pentru a vreau guvernul meu. A TREBUIT CA SA SE CALCE ȘI SA SE TREACĂ PESTE CADAVRE ca să ce, sa ți aduci IUBITUL TĂU lingă tine adică RETARDAT UL, SCHIZOFRENICUL, INFECTATUL(CIOLOS) cum tu singur te ai lăudat. BILANȚUL VOSTRU un an de zile RETARDATUL(CIOLOS) PRIM MINISTRU adică 365 DE ZILE, 65 DE MORȚI ȘI 3OO DE OAMENI NEVINOVAȚI MUTILAȚI PE VIATA. Atit, a costat DISTRACȚIA ȘI ORGIILE voastre. Nu mai vorbi de P. S. D ca toti la un loc nu au cit tine singur atâtea DOSARE PENALE adica 17.L ai închis pe DOMNUL DRAGNEA din URA care o ai pe OAMENI NORMALI ca ii plac FEMEILE. Ai GAZELE NATURALE DIN MAREA NEAGRA pentru o ȘAPCĂ ești mai FRAIER decât DANCILA PREPELEAC, care de la o pereche de boi a venit cu o punga goala care și mirosea, acasă. Ai pierdut la C. C. R pe buna DREPTATE a VENIT ACCIDENTUL DE LA IALOMIȚA ȘI ȚI AI POTOLIT SETEA DE SINGE BĂUTORI LE, DE SINGE. AI UMPLUT ȘI INUNDAT PALATUL COTROCENI DE SINGE CA SA STAI TU CONFORTABIL. IAR MAINE DOAMNA VIORICA DANCILA ÎȚI VA PUNE PI. DA PE NAS PENTRU TOTDEAUNA. HA. HA. HA. MAI COMANDA UN COLECTIV, UN ACCIDENT ȘI DUTE PLANUL DIABOLIC PINA LA CAPĂT BĂIATUL LUI MENGHELEV DOCTORUL LUI HITLER.

    1. du-te ma freacati-o de un copac ca s-a incins

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb