KLM: Zeci de destinaţii cu preţuri cu până la 50% mai mici

G.B
Companii / 11 februarie 2022

Zeci de destinaţii cu preţuri cu până la 50% mai mici

Compania aeriană KLM anunţă lansarea campaniei promoţionale Dream Deals, cu reduceri la biletele de avion la zeci de destinaţii din toată lumea. Preţurile reduse sunt valabile până pe 24 februarie 2022 şi vizează destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar şi insulele exotice din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Mexico City este vedeta destinaţiilor din zona Americii Centrale pentru turiştii români, care s-a aflat în topul destinaţiilor alese de aceştia în 2021. Mexicul este renumit pentru plajele sale fantastice şi pentru ruinele şi piramidele mayaşe şi aztece. Cu o cultură mai veche de 3000 de ani, această ţară are mult mai multe de oferit, motiv pentru care se află printre preferinţele românilor. Preţul pentru un bilet de avion Bucureşti - Mexico City începe de la 784 de euro, zbor dus-întors, în perioada promoţiei.

Zanzibar este una dintre cele mai căutate destinaţii din Africa pentru turiştii români care profită de preţurile mici la cazare şi de multitudinea de activităţi disponibile.

Destinaţiile nord-americane aşteaptă să fie explorate cu preţuri între 615 de euro şi 788 de euro pentru Los Angeles, Boston, Las Vegas, şi multe alte oraşe.

Rezervarea biletelor la aceste preţuri este posibilă până pe 24 februarie 2022, iar perioada de călătorie pentru toate destinaţiile este până pe data de 30 iunie 2022. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Cele mai mici tarife nu includ şi bagajul de cală. Acestea sunt diponibile pe www.klm.ro, cât şi la agenţiile de turism şi tour operatorii autorizaţi.

Insulele din Caraibe şi Oceanul Indian se află în topul celor mai solicitate destinaţii de către turiştii

Restricţiile limitate, posibilitatea de a petrece mult în aer liber şi clima blândă sunt motivele pentru care din ce în ce mai mulţi români preferă insulele din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian. Alături de acestea, în topul destinaţiilor intercontinentale spre care călătoresc românii se mai regăsesc şi Cancun, Mexico City, Lima şi Rio de Janeiro, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb