Krugman & Partners deschide birouri în New York

V.G.
Companii / 17 octombrie 2022

Krugman & Partners deschide birouri în New York

Compania românească Krugman & Partners şi-a deschis anul acesta birouri la New York şi Bucureşti, intrând astfel pe piaţa de competitive intelligence şi cyber security, aflată în continuă creştere în ultimii ani, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Dacă în 2019 valoarea globală a acestei pieţe se apropia de 40 de miliarde de dolari, estimările sunt că în 5 ani aceasta va depăşi 82 de miliarde de dolari.

Activitatea de competitive intelligence, în top 3 priorităţi ale marilor companii

Potrivit sursei citate, aproximativ 60% dintre executivi consideră că obţinerea unor avantaje competitive este una dintre cele trei priorităţi ale companiilor pentru care lucrează, iar peste 90% dintre companiile aflate în clasamentul Fortune utilizează serviciul de competitive intelligence şi cyber security în acest sens.

"Noile tehnologii şi digitalizarea au făcut ca barierele de intrare să fie uşor de trecut în aproape fiecare industrie, iar modele tradiţionale de business sunt concurate de soluţii noi care facilitează accesul consumatorilor într-o manieră mai atractivă pentru client. Cel mai mare risc strategic cu care se vor confrunta în următorii trei ani afacerile existente acum pe piaţă va fi reprezentat de noii concurenţi, care acum sunt necunoscuţi. Ceea ce noi oferim clienţilor este o minimizare a riscurilor prin aceea că îi ajutăm pe executivii din orice industrie să ia decizii având toate informaţiile relevante consolidate, verificate şi analizate de către specialiştii noştri", spune George Alexe, Managing Director al Krugman & Partners.

Un studiu realizat Universitatea Washington indică faptul că 40% dintre companiile Fortune 500 de astăzi se tem că, într-un interval de zece ani, vor fi înlocuite de firme despre care nu auzit încă deoarece nu le vor putea concura. Astfel, pentru a rămâne competitive, companiile trebuie să acţioneze rapid şi să se adapteze la era digitală axată pe colectarea şi analiza de big data şi inteligenţă competitivă. Practic, acest serviciu le asigură accesul la o analiză completă a riscurilor şi oportunităţilor de pe piaţă, care se pot dovedi vitale în luarea deciziilor de afaceri. Apărută în SUA, activitatea s-a dezvoltat în ultimele trei decenii în toate economiile puternice la nivel global, ajungând ca în prezent toate companiile din top Forbes 500 să aibă un departament de competitive intelligence.

Ultimii ani au adus un interes crescut pentru această zonă şi pe piaţa din România, iar prognozele indică o dinamică accelerată în perioada următoare, pe măsură ce companiile multinaţionale încep să înţeleagă importanţa integrării în procesul decizional a rapoartelor de informaţii pentru afaceri generate de furnizori specializaţi.

"Performanţele companiilor care au o cultură de competitive intelligence sunt net superioare pentru că au un risc de fraudă internă scăzut, reuşesc să îşi păstreze secretele comerciale şi îşi cunosc foarte bine clienţii, concurenţii, furnizorii şi, implicit. riscurile şi oportunităţile. Astfel, aceste companii reuşesc să reducă gradul de incertitudine, reduc riscul şi îşi construiesc strategii proactive care generează marje de profitabilitate mai bune. Este un domeniu competitiv, unde jucătorii din piaţă sunt foarte atenţi la cei care apar în industrie", adaugă George Alexe, Managing Director al Krugman & Partners.

Competitive intelligence şi cyber security sunt soluţii complementare care oferă clienţilor un avantaj faţă de concurenţi, primii dintre ei având acces la o bază informaţională mai mare şi mult mai bine protejată faţă de eventuale atacuri din afara organizaţiei.

O analiză a Evalueserve din 2021 arată că organizaţiile care şi-au creat propriile departamente de competitive intelligence sau au contractat astfel de servicii de la firme specializate au înregistrat o creştere de până la patru ori a veniturilor întrucât au avut la dispoziţie date şi informaţii pe care competitorii nu le-au avut şi astfel au putut lua decizii de business mai rapide şi mai corecte, se precizează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7057
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3012
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9660
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.7340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
gustulitaliei.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb