La aniversarea de 25 de ani, WILO atinge afaceri de aproape 81 de milioane de lei în 2022

T.B.
Companii / 16 octombrie 2023

La aniversarea de 25 de ani, WILO atinge afaceri de aproape 81 de milioane de lei în 2022

Compania WILO aniversează 25 de ani pe piaţa autohtonă şi anunţă o cifră de afaceri de aproape 81 de milioane de lei în anul 2022, cu un profit de peste 6 milioane de lei, se arată într-un comunicat al WILO, remis redacţiei. Evenimentul aniversar a reprezentat o oportunitate de a marca contribuţia semnificativă la dezvoltarea industriei de apă din întreaga ţară, informează sursa.

Sediul companiei se află intr-o clădire smart, ce îndeplineşte cele mai înalte standarde de eficienţă energetică, fiind proiectată cu suprafeţe vitrate mari pentru utilizarea optimă a luminii naturale, şi echipată cu panouri solare pentru alimentarea cu energie verde, se mai arată în comunicat. În plus, anul acesta, compania a investit aproape 160.000 de euro într-un sistem fotovoltaic de 200 kW pentru folosirea surselor de energie regenerabilă care contribuie la protejarea mediului înconjurător, informează WILO.

Noul sediu central WILO deserveşte nu doar clienţii locali, ci este conceput pentru a găzdui un hub regional destinat activităţilor de producţie şi asamblare ale platformelor Grupului WILO, menţionează sursa citată. Cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate a fost organizat un eveniment la sediul companiei şi a inclus o prezentare a clădirii WILO România, inaugurată în anul 2020, în urma unei investiţii de 7 milioane de euro, transmite compania.

Potrivit comunicatului, Markovski Dimitar, CEO WILO România, a subliniat angajamentul companiei faţă de sustenabilitate şi a vorbit despre echipa de 50 de profesionişti dedicaţi, care lucrează pentru oameni şi mediu în România: "La Wilo, clienţii noştri se află întotdeauna în centrul atenţiei. Scopul nostru este să le facem viaţa mai uşoară prin produsele şi serviciile noastre, anticipând nevoile şi problemele actuale şi viitoare şi oferind soluţii inovatoare şi eficiente. Cu atât mai mult în această perioadă plină de provocări sociale, economice şi de sănătate, ne-am asumat şi vom continua să ne asumăm, cu toată seriozitatea, misiunea de a continua proiectele strategice începute în România, din devotament pentru partenerii şi clienţii Wilo."

În cadrul evenimentului aniversar, Dr. Patrick Niehr şi dl. Peter Glauner au prezentat strategiile grupului şi viziunea companiei pentru viitor, potrivit companiei. Evenimentul a fost marcat de o atmosferă de sărbătoare şi apreciere pentru contribuţia WILO la dezvoltarea sectorului apei în România, conform sursei citate.

La nivel global, compania este prezentă în peste 60 de ţări şi are peste 8.000 de angajaţi, informează datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb